Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ne hvala
Quote from: Jane on March 05, 2012, 01:15:26 PMNe hvala Ti povem... okus je ogaben, tudi jaz jo pijem skozi stisnjene zobe, ampak hormoni so po par žličkah prešerno vzradoščeni še par dni in tudi jozeljni fajn zaštrlijo.
Quote from: Pika on March 05, 2012, 02:44:23 PMQuote from: Jane on March 05, 2012, 01:15:26 PMNe hvala Ti povem... okus je ogaben, tudi jaz jo pijem skozi stisnjene zobe, ampak hormoni so po par žličkah prešerno vzradoščeni še par dni in tudi jozeljni fajn zaštrlijo. Hahahahahahahhaha, jz bom tudi dol padla. Koliko si pa stara, da še tako učinkuje na jozeljne? Men namreč ni, kljub rednemu pitju. No, ampak, koncu koncev, saj se tud brez mace še kar držijo (hehehe). Sem bila srečna, če mi je maca vsaj "drugo pomlad" ženske kaj uravnala
Res da so se po porodu zmanjšali na sobno jakost, jim pa maca uspešno pomaga ohranjati ponos.
Quote from: Pika on March 05, 2012, 03:56:04 PMRes da so se po porodu zmanjšali na sobno jakost, jim pa maca uspešno pomaga ohranjati ponos. Sobna jakost....hehehehe Pika, ti mi odpiraš čisto nove perspektive . Naj bodo sobice tvojega doma zelo prijetne in domačne
Dobro jutroKava, sonček, delo, ampak danes si tudi sama vzamem čas za sprehod.Uživajte
Jane, razturi!Če kdo želi, ponujam čudovite proteinske piškotke brez moke - sem jih napekla za cel teden.
Quote from: Maja on March 07, 2012, 07:32:07 AMJane, razturi!Če kdo želi, ponujam čudovite proteinske piškotke brez moke - sem jih napekla za cel teden. Maja, a nam zaupaš recept, bi jih tudi sama spekla.