Author Topic: Zrcalce, zrcalce na steni povej ......  (Read 5080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Zrcalce, zrcalce na steni povej ......
« Reply #15 on: February 04, 2012, 02:16:50 PM »
Aha,

štekam.  ;)

Bom se sedaj spustila malo v to smer.

Hvala, Tea, zakon si  :-*
9ZK 674

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: February 06, 2012, 11:53:00 AM »
Tea, kaj ne bi ti napisala kakšne astrološke knjige, glede na tvoje znanje in izkušnje?!
Si rekla, da moram poslušat svojo intuicijo hehehe, in ta mi pravi, da bi bila knjiga zelo zelo uspešna ;).
Torej, kdaj bo?

saj imam tečaje  ;)

Ja, tvoji tečaji so res super, ampak ena taka lepa astrološka knjiga kot je še ni bilo, bi nam pa tud prav prišla.  ;)
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: February 09, 2012, 02:17:27 PM »
Tea, se strinjam z napisanim in sedaj seveda moramo najti ravnotežje med pasivnim in aktivnim principom, vsaj jaz to stvar tako dojemam.
Pri sebi bi rekla, da pomanjkanje ognja kompenziram preko partnerja, saj ima on kar 4 osebne planete v ognju in še  :Sa, :ki in S vozel, kar imam pa tudi sama.
Partner pa nima nobenega planeta v vodi (razen generacijski  :NE:Sk) in imam jaz kar tri osebne planete v vodi.
Prav tako on nima niti enega planeta v zraku, vladar moje karte pa je  :Me  v  :dv:Lu imam v  :te, tako da kompenzacija je z obeh strani.
Ne  vem pa kako bi sedaj pisala o tem kaj me pri nekomu najbolj moti in bi to lahko razložila preko astrologije?
Npr, zelo me moti, če vidim, da mi nekdo laže, prikriva stvari-kako naj to uravnovesim, da me to ne bi motilo, kako naj sprejmem, da se tudi sama kdaj zlažem, sploh v preteklosti sem, bi rekla bila precej nepoštena do svojega bivšega partnerja in sedaj to razumem kot učenje, saj me to prav zares zmoti-no, kako naj to uravnotežim, da bom pač sprejemala, da vsi ljudje kdaj kaj prikrijemo in nismo vedno samo pošteni.
Počutim se kot tisti bivši kadilci, ki so pokadili npr. 60 cigaret na dan, sedaj pa najbolj težijo tistim, ki kadijo...

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.