Malo bi obudila tole temo, če smem, ker me zanima, po vsem tem casu, kaksne izkusnje Tea imas z orgoniti?
Ali morebiti kdo drug?
Jaz zdaj ko sem se preselila na Primorsko, sem srečala kar nekaj ljudi, ki jih imajo postavljene piramide po pisarnah, ali pa jih nosijo kot obeske okoli vratu.
Vsi jih kupujejo pri lokalnem izdelovalcu - Simon Plesnicar (ga najdete tudi na FB pod nazivom strani Orgonitex; ce bi kdo zelel pregledati njegovo ponudbo, opise in vse ostalo, saj ima kar nekaj informacij objavljenih tam). Tea, ce slucajno ni dovoljeno pisanje in objavljanje takih info, prosim bodi tako prijazna in popravi moj post...
Ker je ta Simon, sosed moje kolegice, sem se odlocila ga obiskati v naslednjem tednu, se z njim pogovoriti in videti, kaj bi lahko pripravil za nas dom, ter za naju s fantom.
Jaz mocno verjamem v delovanje orgonitov, medtem ko je fant skepticen. On je pravzaprav skepticen do vseh takih stvari, rad jih poskusa, tudi spremlja in gleda, vendar sam pravi da tezko verjame v kaj takega, vse kar je povezano z dusevnostjo in duhovnostjo. (zanimivo, glede na to, da je po horoskopu riba, za katere pravijo, da so ravno oni najbolj odprti za take teme in podrocja).
Vsekakor bom poročala