Author Topic: ORGONSKA ENERGIJA  (Read 30982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline colts

• Novinec
  • *
Re: ORGONSKA ENERGIJA
« Reply #15 on: April 14, 2012, 07:02:25 PM »
To je gospa Darija, več o tem vam bo sama povedala

Telefonsko od g. Darije sem po njenem posredovanju in prošnji izbrisala.
Tea
« Last Edit: October 14, 2012, 10:28:50 AM by Tea »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: April 15, 2012, 05:17:26 AM »
Tak odgovor me ne preseneča Colt, ker sem ga pričakoval.  Je pa resničen. Vsakdo pač ne more delat s tem. Zakaj potem mnogi kritizirajo Vučkota, če ima vse tako pošlihtano v glavi?  In kajpak. Njegov cenik, kot sem obveščen zelo odstopa od drugih ljudi, ki podobne stvari delajo. 

Nek Hrvaški gospod mi je pred kratkim rekel, da je vse skupaj lari fari in da je tudi pri njih ogromno takih ljudi, ki nekaj z orgonsko energijo delajo.  Sem radoveden kaj bi bilo, če bi se on konkretno z Vučkom sestal.   Slednji dela še druge inovacije, ki so tudi iz Teslinega področju izhajajo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: April 15, 2012, 07:59:35 AM »
Jaz se pa zadnje čase zelo distanciram od sojenja in merjenja kaj deluje in kaj ne. Smo pač že tako ustvarjeni, da nam nekaj je, drugo pa nam ni. Ena in ista stvar, bo za nekoga delovala, za nekoga bo pa čist nekaj drugega. Eni bomo čutili nekaj ob nekom, drugi ob nekom drugem, kar pomeni, da imamo pač določene afinitete do določenih stvari. Verjamem pa tudi, da vsak ob vsakem času dobi točno tisto, kar rabi.

Andres, saj se spomniš, ko si me prvič napotil k Slavkotu Gorencu hehe. Škoda, da njegovega znanja ne uporablja več ljudi.

Drugače pa jaz svoj orgonitni obesek nosim. Zaenkrat nisem še opazila nič posebnega, ali pa nisem bila pozorna. Bom pa poročala. Vesela bom tudi vaših izkušenj z orgoniti. Zdaj moramo nabavit samo še laserske kamene strele za orgonitne stožce.

aja Colt, Alenka ki dela orgonite je tudi Vučkotova  ;) In hvala za posredovanje podatkov, da imajo ljudje možnosti se odločit.
Alenko Knap pa dobite na FB

« Last Edit: April 15, 2012, 08:01:53 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #18 on: December 28, 2013, 09:49:56 AM »
Malo bi obudila tole temo, če smem, ker me zanima, po vsem tem casu, kaksne izkusnje Tea imas z orgoniti?
Ali morebiti kdo drug?

Jaz zdaj ko sem se preselila na Primorsko, sem srečala kar nekaj ljudi, ki jih imajo postavljene piramide po pisarnah, ali pa jih nosijo kot obeske okoli vratu.
Vsi jih kupujejo pri lokalnem izdelovalcu - Simon Plesnicar (ga najdete tudi na FB pod nazivom strani Orgonitex; ce bi kdo zelel pregledati njegovo ponudbo, opise in vse ostalo, saj ima kar nekaj informacij objavljenih tam). Tea, ce slucajno ni dovoljeno pisanje in objavljanje takih info, prosim bodi tako prijazna in popravi moj post...

Ker je ta Simon, sosed moje kolegice, sem se odlocila ga obiskati v naslednjem tednu, se z njim pogovoriti in videti, kaj bi lahko pripravil za nas dom, ter za naju s fantom.

Jaz mocno verjamem v delovanje orgonitov, medtem ko je fant skepticen. On je pravzaprav skepticen do vseh takih stvari, rad jih poskusa, tudi spremlja in gleda, vendar sam pravi da tezko verjame v kaj takega, vse kar je povezano z dusevnostjo in duhovnostjo. (zanimivo, glede na to, da je po horoskopu riba, za katere pravijo, da so ravno oni najbolj odprti za take teme in podrocja).

Vsekakor bom poročala :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: December 28, 2013, 10:13:22 AM »
Z orgonitkom - orgonom se moraš sama srečat in ga začutit. Potem pa to energijo vzdrževat še naprej
Enako je tudi s tem od koga kupiš izdelek. Drugač pa Simon je čist Ok fant. Verjamem, da ti bo dal dobre napotke in ti znal pravilno svetovat
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #20 on: December 28, 2013, 12:10:32 PM »
Super, se prav veselim srecanja z njim po praznikih! So pa zdaj orgonitki kar v razmahu, kakor je slisati, ljudje iscejo pomoci, izhode, prave poti, energije. Nekje sem nedolgo nazaj prebrala, da leto 2014 bo tocno tako leto, v iskanju nas samih,se vecje notranje poglobitve.

Ce ti menis, da je Simon OK fant, potem ti ze verjamem na besedo!  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: December 29, 2013, 08:36:02 AM »
Pravzaprav menim, da je fajn, da sama začutiš.
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #22 on: December 29, 2013, 09:20:27 AM »
Nekje sem nedolgo nazaj prebrala, da leto 2014 bo tocno tako leto, v iskanju nas samih,se vecje notranje poglobitve.

Oooooooojoj.
Da se jaz samo še malo vase poglobim, se bom izdolbla do te mere, da bom votla ko strah in me živ krst ne bo več našel, še manj pa sama sebe.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #23 on: February 08, 2014, 11:47:53 PM »
Lahko že kdo kaj konkretnega pove o (ne)delovanju orgonitov?
« Last Edit: February 08, 2014, 11:50:29 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #24 on: February 09, 2014, 08:42:56 AM »
Nekje sem nedolgo nazaj prebrala, da leto 2014 bo tocno tako leto, v iskanju nas samih,se vecje notranje poglobitve.

Oooooooojoj.
Da se jaz samo še malo vase poglobim, se bom izdolbla do te mere, da bom votla ko strah in me živ krst ne bo več našel, še manj pa sama sebe.

Pikca, se še že očitno nisi dovolj  ;) Ali pa, če si se, nisi potem ukrenila, kar bi morala.... Saj...se ti bom pridružila, ne boš sama, nč skrbet  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #25 on: February 09, 2014, 09:07:00 AM »
Ljudje mi pravijo - oladi!
Naredila sem najbrž preveč naenkrat pa še vedno ne vsega, kar bi morala.
Da se preveč ukvarjam z vsemi stvarmi.

Potem pa nespečnost, gripa, utrujenost, izguba menstruacije.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: February 09, 2014, 10:23:38 AM »
Lahko že kdo kaj konkretnega pove o (ne)delovanju orgonitov?

Orgoniti.

Anyone?  ???
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: February 09, 2014, 12:40:05 PM »
To pa tudi mene zanimajo izkušnje  :D

Jaz sem sicer imam enega, za okoli vratu, trenutno je doma v Moravčah, drugače pa se je čutilo, kako je deloval, ne vem, no, tak drugačen občutek je bil.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: February 09, 2014, 12:55:59 PM »
Samo "občutek" me ne zadovolji. Tu gre za avtosugestijo in placebo učinek, kot pri vseh amuletih, talismanih, kipcih, kristalih ...

Zanimajo me dejanski, merljivi učinki. Obstajajo neki poizkusi z rastjo rastlin in zamrzovanjem ledu ...

Ali bi se opazil učinek tudi, če uporabnik ne bi vedel, da je predmet v okolici?
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #29 on: February 09, 2014, 03:17:16 PM »
Iz Wikija : Orgone energy is a hypothetical universal life force originally proposed in the 1930s by Wilhelm Reich.

Torej, Maja, še vedno smo v stanju hipoteze, ker nisem zasledil niti teorije, kaj šele ponovljivih eksperimentov, ki bi potrdili zakonitost.
Ljudje eksperimentirajo z razbijalci oblakov (t.i. cloudbusterji), ki razblinijo oblačno nebo nad sabo. Nobeden pa ne izvede primerjalnega poizkusa, da bi se videlo, če se oblaki sami od sebe porazgubijo. Itak je to težko izvedljivo, kaj šele natančno ponovljivo zaradi nehomogenosti in nestabilnosti atmosfere.
« Last Edit: February 09, 2014, 03:25:13 PM by Jernej »