PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Rena, še zate ena kartice ... SPREJMITE POMOČ NEBES: Prosili ste za pomoč, zato se umaknite s poti in dovolite, da vam nebesa pomagajo.
Maja, a lahko prosim še za eno? Hvala!
Quote from: Pika on March 21, 2012, 07:57:35 AMMaja, a lahko prosim še za eno? Hvala! SANJAJTE: Opustite slabe misli o sebi in poglejte, kako napredujete. Hihihi, te ta bolj poteši?
Na poglej Maja, oni dan nazaj je bila čisto iskriva, danes bo pa zasanjana
Pika, je že taka situacija, da ne smeš vedeti trenutno več, kot veš. Zoprno, ampak tako je očitno zemeljsko učenje. Ne skrbi, pozabi na težave pa pokaži malo spet svojo divjo plat.
Quote from: Maja on March 21, 2012, 08:42:49 AMPika, je že taka situacija, da ne smeš vedeti trenutno več, kot veš. Zoprno, ampak tako je očitno zemeljsko učenje. Ne skrbi, pozabi na težave pa pokaži malo spet svojo divjo plat. V soboto se ga napijem.
Quote from: Pika on March 21, 2012, 08:51:43 AMQuote from: Maja on March 21, 2012, 08:42:49 AMPika, je že taka situacija, da ne smeš vedeti trenutno več, kot veš. Zoprno, ampak tako je očitno zemeljsko učenje. Ne skrbi, pozabi na težave pa pokaži malo spet svojo divjo plat. V soboto se ga napijem. Jaz bi tudi!
Rena, sem , ne morem si pomagat, da ne bi menjala razpoloženj 3x na sekundo.
Quote from: Pika on March 21, 2012, 08:49:57 AMRena, sem , ne morem si pomagat, da ne bi menjala razpoloženj 3x na sekundo. Jz sem pa kozorog z luno v ovnu, sam sem pa v meni
Welcome to the club then! Kdaj gremo pit babe?
Lahko še zame eno karto?