Še za mene prosim,določen odnos imam v mislih 
Dve karti sta mi padli ... Make a commitment - to karto si dobila, ker se sprašuješ kako izboljšati določeno situacijo. Nadangel Mihael ti svetuje, da se popolnoma predaj željenemu izidu. Če dvomiš vase in če nisi prepričana, če si nekaj dejansko zaslužiš, potem tudi končni rezultat ne bo zadovoljiv. S tem, ko se osredotočiš na željen izid in ko se temu z vsem srcem predaš, pomagaš dogodkom, da se razvijajo naprej.
Honor and trust your feelings - nadangel Mihael te prosi, da se poglobi vase in se poslušaj. Poslušaj svoj notranji jaz. Ta karta pravi, da so tvoja čustva ''naravnana'' na resnico. Torej, vprašaj se, kaj ti tvoji občutki pravijo in se POSLUŠAJ. Nekatera čustva bodo mogoče neprijetna, ampak se moraš zavedati, da so tu s tabo z nekim namenom. Če se počutiš zmedeno, se vsedi s papirjem in svinčnikom v roki in naredi intervju s svojim notranjim jaz-om; v smislu da vprašaš
Kaj čutiš? Zakaj? Kaj bi rad, da naredim? Na ta način boš dobila odgovore, ki ti bodorazjasnili marsikatero vprašanje ... in predvsem zaupaj temu, kar slišiš v sebi. Spoštuj svoje notranje vodstvo, ker te povezuje z božanskim. Velikokrat prejmemo odgovore angelov skozi naša fizična in psihična občutja. Zato je pomembno, da jih ne zanemariš. Če boš rekla
Ah, saj je samo občutek zanemarjaš pomembno vez z angeli. Ta karta te opominja, da poslušaj, ampak res poslušaj svoja čustva.