Author Topic: Angelske karte - osebno sporočilo- 13.del  (Read 111919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - osebno sporočilo- 13.del
« Reply #240 on: May 31, 2012, 09:42:29 AM »
Lahko še jaz koga pocukam za rokav za sporočilce?  :)

Draga Daia, sem ravno pri kartah ... dobila si sporočilo Be gentle with yourself :)
Nadangel Mihael te nagovarja, da spoštuj svojo občutljivost, tako na čustveni kot fizični ravni. Preveč pritiskaš nase. In prevečkrat se obsojaš za ''nepravilnosti'', ki dejansko to niso, obstajajo samo v tvojih mislih. Ta karta ti služi kot opomnik, da ti že delaš največ kar lahko, da dajaš že dovolj od sebe in da je že čas, da si daš malo odmora, ''slow-down'' in bodi dobra do same sebe. Izogibaj se strupom v hrani in v okolju, privošči si dovolj spanja, in o sebi goji vedno le ljubeča občutja.

Hvala ti za tako čudovito in resnično sporočilo, da so mi solze prišle v oči. Bom poskusila biti malo manj zahtevna do sebe...hvala še enkrat, resnično si mi polepšala dan  :-*

Eh, nisem jaz, nadangel Mihael je imel prste vmes  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #241 on: May 31, 2012, 10:34:55 AM »
Jaz bi tudi lepo prosila. Vprašanje imam v mislih. Hvala!  :-*

Pika, po zraku je dobesedno zletela karta Let go of fear ... now ;D
Nadangel Mihael pravi, da je strah edina ovira, ki prepričuje uresničitev tvojih načrtov in ti onemogoča, da bi zaživela v milini prave sreče. Želi ti pokazati, da se lahko znebiš nepotrebnega strahu, da se boš končno lahko počutila varno. Dovoli si biti ljubljena, dovoli si sprejeti podporo in obilje. Ta karta te še opominja, da opusti nadzor nad dogodki in ZAUPAJ, da se vedno vse uredi!  :-*

Čudovito, Fresita, najlepša hvala! Super, sem pomirjena!  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #242 on: May 31, 2012, 10:39:44 AM »
Lahko še zame eno? Življenje se je tako umirilo ... Bo kaj novega? ;D
9ZK 656

Offline Zmaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #243 on: May 31, 2012, 03:03:42 PM »
Najlepša hvala za sporočilo!
Zmaga

Fresira, prosim še zame eno sporočilce. V mislih imam menjavo službe ali delovnega mesta.

Najlepša hvala
Zmaga

Draga Zmaga, že tvoje ime pove vse - čaka te zmaga, kaj pa drugega :) Sporočilo zate je Focus upon divine and perfect health. Nadangel Mihael te opozarja, da je ključ do dobrega počutja to, da se z vsem svojim bistvom osredotočiš na zdravje, namesto na bolezen. Ne razmišljaj o slabih stvareh, ampak naravnaj svoje misli na višjo, bolj pozitivno frekvenco. Ta karta te opozarja, da se osredotoči na tvoje ŽELJE in ne na strahove, ki glodajo tvoje zaupanje. Naša fizična telesa se vedno odzivajo na ljubezen in strah, tako da izberi - ljubezen. Pošiljaj ljubeča občutja vsaki celici tvojega telesa. Vizualiziraj popolno zdravje zase in za tvoje bližnje. Bodi mila in ljubeča do sebe in drugih ter imej v mislih pozitivne afirmacije. VSE je vredu. Razmisli, če ni mogoče tvoj življenjski namen povezan z zdravljenjem.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #244 on: June 02, 2012, 09:10:14 AM »

This situation is already resolved - ta karta je zagotovilo, da je določena situacija že zaključena s srečnim koncem, le da zdaj tega še ne moreš videti. Angeli so že poskrbeli za vse detajle in pridno delujejo v ozadju, zato ti ni treba nič skrbeti. Samo sprosti se in verjemi, da je že vse ozdravljeno in urejeno.

Ne vem, kako bi si to karto razložila; da se je vse umirilo, ker je že za vse poskrbljeno? ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #245 on: June 02, 2012, 10:04:08 AM »

This situation is already resolved - ta karta je zagotovilo, da je določena situacija že zaključena s srečnim koncem, le da zdaj tega še ne moreš videti. Angeli so že poskrbeli za vse detajle in pridno delujejo v ozadju, zato ti ni treba nič skrbeti. Samo sprosti se in verjemi, da je že vse ozdravljeno in urejeno.

Ne vem, kako bi si to karto razložila; da se je vse umirilo, ker je že za vse poskrbljeno? ;)

Haha, kako v kontextu. Hvala.  :-*

Ni še za vse poskrbljeno ... Jaz bi novo službo in normalno življenje ...  :'(
9ZK 656

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #246 on: June 02, 2012, 10:36:15 AM »

Haha, kako v kontextu. Hvala.  :-*

Ni še za vse poskrbljeno ... Jaz bi novo službo in normalno življenje ...  :'(

Mogoče je pa to to. Ti bi novo službo in normalno življenje, glede na karto pa je situacija že zaključena s srečnim koncem, le da se zdaj tega še ne vidi. V ozadju je vse že pripravljeno tako, da bo razplet dober, le da na tej točki tega še ne moreš videti ... nekako v tem smislu jaz razumem karto ::)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #247 on: June 02, 2012, 11:24:43 AM »
Ja, sem tudi sama pomislila. Če je tako, OK.  ;D Se veselim rezultata.  8)
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #248 on: June 02, 2012, 11:57:41 AM »
Po dolgem času se tudi jaz javljam. veselim se, da bom spet prebirala te strani.
Bi pa prosila angele za osebno sporočilo...
LP

Offline Luna

• Mojster
« Reply #249 on: June 02, 2012, 03:12:29 PM »
Tudi jaz se priporočam za eno sporočilce :)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #250 on: June 06, 2012, 09:53:55 AM »
Po dolgem času se tudi jaz javljam. veselim se, da bom spet prebirala te strani.
Bi pa prosila angele za osebno sporočilo...
LP

Draga Bilka, z veseljem ti predajam spročilo nadangela Mihaela. Karta, ki je padla, je You're on the right path. Prejela si to karto kot potrdilo, da so tvoje misli in dejanja pravilno naravnana k uresničevanju tvojega življenjskega namena in k doseganju notranjega miru. Ne ignoriraj ''notranjega glasu'', ki ti tiho šepeta kaj in kako, čeprav ljudje v tvoji bližini morda tega ne odobravajo ali te ne razumejo. Ves ta čas si zvesto spremljala vodstvo tvojih vodnikov, kar angele zelo veseli. Čeprav še ne moreš jasno videti, kaj te čaka na tvoji poti, bodi prepričana, da te angeli vodijo in varujejo na vsakem koraku. Pravijo, da ''keep un the good work!'' :D

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #251 on: June 06, 2012, 10:11:45 AM »
Tudi jaz se priporočam za eno sporočilce :)

Draga Luna, zate pa je padla karta Romance angels are helping you. Sporočilo te karte pravi, da so bile tvoje prošnje, ki so povezane z ljubezenskimi vprašanji, slišane in uslišane. Nadalje karta pravi, da obstaja posebna skupina angelov, ki jih poimenujejo ''romance angels'', in se ukvarjajo samo z vprašanji, ki zadevajo ljubezensko tematiko. Ti angeli ti ponujajo vodstvo, ki ga boš prejela preko intuicije, zato je ne zanemarjaj. Njihovo vodstvo ti bo pomagalo, da se boš pripravila na ljubezen, ki bo preplavila tvoje življenje. Če želiš zmanifestirati dobro ljubezensko življenje, se osredotoči na vse stvari, ki jih smatraš kot pomembne v zvezi. Vpelji v svoje življenje bolj zdrav življenjski slog, osredotoči se na rast v duhovnem smislu, razširi krog prijateljev, izberi si nove hobije, umiri se, sprosti se, uživaj... saj se sporočilo ljubezni nanaša tudi na ljubezen do samega sebe! Rada se imej. Bolj kot boš sledila svoji intuiciji, hitreje se bodo razrešila tvoja vprašanja.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #252 on: June 06, 2012, 12:49:57 PM »
Najlepša hvala :-* Karta kot nalašč zame ;D

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #253 on: June 06, 2012, 06:19:23 PM »
Bi še jaz prosila.. hvala  :-*

Offline Missy