Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Nena on June 12, 2012, 11:11:26 AMKer je ravno tak lep deževen dan...bi kdo sporočilce Delfinčkov in morskih deklic mogoče ?? Jaaaaaaaaaaa! Prosim. Hvala!
Ker je ravno tak lep deževen dan...bi kdo sporočilce Delfinčkov in morskih deklic mogoče ??
Bi še jaz prosila, hvala!
Quote from: Pika on June 12, 2012, 03:49:37 PMQuote from: Nena on June 12, 2012, 11:11:26 AMKer je ravno tak lep deževen dan...bi kdo sporočilce Delfinčkov in morskih deklic mogoče ?? Jaaaaaaaaaaa! Prosim. Hvala! Očitno te še vedno tarejo nedorečene stvari z moškimi. Sooči se že enkrat s tem in zaključi z vsem kar ti ne služi več
Soočena, soočena. Samo generalno zaključevalne poteze me pa res bašejo. Hvala, Nena!
Quote from: Pika on June 13, 2012, 01:10:58 PMSoočena, soočena. Samo generalno zaključevalne poteze me pa res bašejo. Hvala, Nena! Na vem, na vem, če že čisto . Zmeraj še kaj v ozadju...govorim po svojih izkušnjah
Quote from: sanjalka on June 12, 2012, 03:49:20 PMNena,lahko še zame prosim Kak trenutek umika vase za meditacijo in usklajevanje svojih želja bi ti prav prišel. Privošči si to
Nena,lahko še zame prosim
Nena, a sem prav prebrala, da vlečeš karte? LAhko še jaz?
Vprašanjce v mislih, če lahko..
Nena, če nisem prepozna, prosim še zame eno sporočilce.Hvala
a dober no a lahko kdo pogleda, kdaj bo že konec tega poročila. Skoz neki ??? Hvala