IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz bi tudi Taja Hvalaaaa
Če lahko, bi še jaz prosila za eno sporočilce
Quote from: Nena on July 29, 2012, 12:12:48 AMJaz bi tudi Taja HvalaaaaNena, ne boš verjela..isto ZAUPAJ SVOJIM OBČUTKOM in ven je skočila SLEDI SVOJEMU CILJU.
Jaz tudi, prosim.
Quote from: nensi on July 28, 2012, 10:58:37 PMQuote from: taja6 on July 28, 2012, 03:15:30 PMpri roki imam " Angelske ključe ", če kdo želi sporočilce Tajči ... ajde da ludujemo ove noči ... kar bo pa bo, še meni prosimhvala, objem oo Nensi moja draga, miss you zate POTRPI, VSE SE ZGODI OB PRAVEM ČASU. Ven pa se je katapultirala ZBERI POGUM ZA SPREMEMBO.
Quote from: taja6 on July 28, 2012, 03:15:30 PMpri roki imam " Angelske ključe ", če kdo želi sporočilce Tajči ... ajde da ludujemo ove noči ... kar bo pa bo, še meni prosimhvala, objem
pri roki imam " Angelske ključe ", če kdo želi sporočilce
Quote from: taja6 on July 28, 2012, 11:41:56 PMQuote from: nensi on July 28, 2012, 10:58:37 PMQuote from: taja6 on July 28, 2012, 03:15:30 PMpri roki imam " Angelske ključe ", če kdo želi sporočilce Tajči ... ajde da ludujemo ove noči ... kar bo pa bo, še meni prosimhvala, objem oo Nensi moja draga, miss you zate POTRPI, VSE SE ZGODI OB PRAVEM ČASU. Ven pa se je katapultirala ZBERI POGUM ZA SPREMEMBO. hvala darling res se zgodi, samo včasih je tko težko počakat
Quote from: Azeleja on July 29, 2012, 10:13:22 AMČe lahko, bi še jaz prosila za eno sporočilceAzaleja, zate NAJ TVOJA SVETLOBA ZAŽARI.
Prosila bi za sporočilce. Hvala!
Tale je pa totalno zame za danes. Si sigurno za Missy vlekla? Delam namreč "hišico za ključe", jo moram samo še pobarvat in porisat
Quote from: Missy on July 31, 2012, 07:18:53 AMProsila bi za sporočilce. Hvala! UMETNOST: Udejstvovanje v umetnosti je za vas in vaš poklic ključnega pomena.
Lahko še jaz eno dobim? Sem popolnoma zmedena, pa bi mi koristilo eno vodilo. Hvala