IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Se jaz prosim
Se pofočkam za nedeljski nasvet
Me too...hvalaaa
Prosim Očitno je dan za povezovanje
Tudi jaz
Še jaz prosim
Sasa draga, se zame naj boginje povejo eno sporocilce
Quote from: Luna on September 23, 2012, 03:11:07 PMŠe jaz prosim Luna, zate je padla Sulis: preživi nekaj časa blizu vode, na primer ob jezeru, reki, oceanu, da si ponovno napolniš baterije. Mi je takoj padla na pamet povezava s tvojim nickom tukaj
Quote from: Tea on September 23, 2012, 02:09:55 PMProsim Očitno je dan za povezovanjeTea, zate je padla Damara Pomoč otrokom. Pa mislim, da tukaj so mišljeni otroci matere Zemlje, to, kar tako ali tako že počneš. Kakor koli, si na pravi poti, kar nadaljuj s tem.
Quote from: Nena on September 23, 2012, 02:05:05 PMMe too...hvalaaa Tebe, draga, tudi obdaja Abundancija. A sploh potrebujem pisati dalje?
Quote from: Missy on September 23, 2012, 01:36:54 PMSe pofočkam za nedeljski nasvet Missy, ven je padla Sedna: preskrbljena si danes in za vse nadaljnje dni.
Quote from: sanjalka on September 23, 2012, 03:45:04 PMSasa draga, se zame naj boginje povejo eno sporocilce Sanjalka, zate je tudi padla Sedna. Preskrbljena si za danes in za vse nadaljnje dni. Mislim, da je tukaj v mislih predvsem to, da si preskrbljena s pomočjo, da premagaš vse ovire na poti. Vse bo dobro