Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj ... dogodek dneva 7. del

<< < (398/403) > >>

Maja:
Naredila sva božično smrečico ...  :)
Prvič imam svojo. Majhna, bela, z veliko vijoličastimi okraski.  ;D

Letos bodo prazniki tudi zame posebni dnevi, saj jih bom po petih letih lahko praznovala s svojimi najdražjimi. In to mi pomeni ogromno. Ne toliko zaradi praznikov samih, ampak zaradi občutka, da sem končno tudi jaz deležna tistega, kar se ostalim zdi samoumevno in zaradi vse zasičenosti in presitosti brezvezno in ne znajo cenit tistega, kar imajo.

Tea:

--- Quote from: Maja on December 05, 2012, 12:45:20 PM ---
--- Quote from: sasa on December 03, 2012, 12:10:24 PM ---A pomočjo astro karte smo iskali položaj psa, vendar kot sem rekla, na tamalino karto ni šlo skupi.

--- End quote ---

Mogoče bi mogli na njegovo ...

--- End quote ---

Ne, v takem primeru se naredi horarna karta. Ampak za to mora biti horarni astrolog. Dobiš čisto natančen podatek

sasa:
No kakorkoli, pes je najdel pot domov. Sem zelo vesela  :)

Jaz sem pa danes predčasno doma, grem odspat eno kitico. Nekam čudna sem zadnje čase. Dogaja se mi, da če pojem kakšem piškot, rogljiček ali sploh karkoli mokastega, postanem čudna  ???  Želodec se mi odzove, celo telo se mi odzove, sploh ne znam razložit.

Pa seveda, spet sem v nevarnosti, da me položi kakšna bolezen v posteljo. Opomnik, da se ne dela 13 ur  ;D

Tejka:

--- Quote from: Tea on December 05, 2012, 12:58:28 PM ---
--- Quote from: sasa on December 03, 2012, 12:10:24 PM ---A pomočjo astro karte smo iskali položaj psa, vendar kot sem rekla, na tamalino karto ni šlo skupi.

--- End quote ---

--- End quote ---

Ne, v takem primeru se naredi horarna karta. Ampak za to mora biti horarni astrolog. Dobiš čisto natančen podatek

--- End quote ---

Hvala za info. Do zdaj sem vedno gledala lastnikovo karto in vladarja 6. ... Takrat je bil ravno v  :kon s  :PL ...

Tea:

--- Quote from: Tejka on December 05, 2012, 04:12:16 PM ---
--- Quote from: Tea on December 05, 2012, 12:58:28 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Hvala za info. Do zdaj sem vedno gledala lastnikovo karto in vladarja 6. ... Takrat je bil ravno v  :kon s  :PL ...

--- End quote ---

Tudi to. Vendar bolj v smislu kakšnih drugih zadev, npr. bolezni ipd. Za iskanje ljudi ali živali, se bolje obnese horarna.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version