Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj ... dogodek dneva 7. del

<< < (399/403) > >>

Maja:

--- Quote from: sasa on December 05, 2012, 01:54:12 PM ---No kakorkoli, pes je najdel pot domov. Sem zelo vesela  :)

Jaz sem pa danes predčasno doma, grem odspat eno kitico. Nekam čudna sem zadnje čase. Dogaja se mi, da če pojem kakšem piškot, rogljiček ali sploh karkoli mokastega, postanem čudna  ???  Želodec se mi odzove, celo telo se mi odzove, sploh ne znam razložit.

Pa seveda, spet sem v nevarnosti, da me položi kakšna bolezen v posteljo. Opomnik, da se ne dela 13 ur  ;D

--- End quote ---

Klinc pa procesirana hrana ...  >:(
Odkar gledam, da jem tega čim manj oz. nič, se mi zelo pozna na zdravju. Da o izgledu telesa ne govorim. Zakaj pa včasih ni bilo toliko bolezni in celulitov kot jih je danes ...

Maja:
Moja smrekica ...  :)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on December 06, 2012, 03:01:15 PM ---Moja smrekica ...  :)

--- End quote ---

Lepa. :-)

Že nekajkrat sem skušala pripeti fotko direkt noter, pa mi ne uspe. Help! Hvala!

Maja:
Shraniš na kakšno stran za shranjevanje slik (jaz uporabljam shrani.si) in od tam kopiraš povezavo do slike ...

Če je slika kje drugje na internetu, pa prilepiš povezavo, jo označiš in klikneš drugo ikono "Insert image" v drugi vrstici ikon (nad smeški).

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on December 06, 2012, 03:31:44 PM ---Shraniš na kakšno stran za shranjevanje slik (jaz uporabljam shrani.si) in od tam kopiraš povezavo do slike ...

Če je slika kje drugje na internetu, pa prilepiš povezavo, jo označiš in klikneš drugo ikono "Insert image" v drugi vrstici ikon (nad smeški).

--- End quote ---

Hvala! Bom sprobala.  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version