Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj ... dogodek dneva 7. del

<< < (401/403) > >>

Maja:
Haha, pri nas decembra sploh ne bi pustili, da gre kdo na bolniško. Dopusti so sploh prepovedani. Ne zato, ker bi bilo toliko več obiska in posledično dela, ampak zato, ker nekateri pohlepno delajo na 3 delovnih mestih in jih krepko "baše" ... In ker so zaradi tega tečni, je tudi drugim prepovedano ne delat.

Prepovedane so tudi menjave. En mesec in pol vnaprej pa res ne moreš z absolutno gotovostjo trdit, da čez npr. 5 tednov ne bo prišlo kaj vmes in boš prosil koga za menjavo. Menjamo pa itak med sabo pa še vedno smo vsi prišli delat, ne vem, kje je pa tu problem ...

To se lahko samo smejiš.  :laugh:

sasa:
Jaz sem šefu lepo povedala, da grem rajši domov in odležim, imam računačnik pri sebi doma, če bo kaj nujnega, kot pa da me res fejst položi pa da obležim za dlje časa. Sem še vedno dosegljiva, čeprav bom takoj, ko pridem v službo, povedala, da sem to naredila prvič in zadnjič, da imam s hudim glavobolom v postelji računalnik in da se daje transporterjem mojo privat cifro, da me kličejo, ker se nekaterim pač ne da nič pogledat in naredit. Jaz imam dopust odobren dva meseca vnaprej, stvari pošlihtane. Zastopim, da so transporti moja odgovornost, vseeno pa ne bom več klicala od doma naokoli in urejala stvari, ker se nekatrim tako zazdi. Sem gledala mejle, če bi bilo kaj nujnega, sem odgovorila oz preposlala, če je kaj takega bilo, jutri pa me ne bo ne na skype ne na msn, ker ne mislim potem poslušati od šefa daj naredi to, daj naredi ono, a vse sem poslala naprej.

Punci sta dve, verjamem, da ne vesta točno, kaj jaz počnem, vendar konec koncev, 4 oz 5 s šefom vred, se bodo pa že sami toliko znašli, da bodo naredili vse. Lahko se eventuelno pokliče mene in vpraša, lej, povej, kaj naj naredim, ne pa da se vsepovprek daje cifro pa naredi. Jaz tudi želim, da je firma uspešna in da imamo uau efekt pri strankah, vseeno pa ne bom tvegala svojega zdravja, da se bo nekaj naredilo. Sem človek s svojimi vrednotami in vrednostjo. Jaz sem tudi lansko leto bila vržena v to delo in sem morala SAMA odkrivati, kako se dela ene stvari, pa nisem imela nobene punce na voljo.

To, da me kličejo takole privat, si pač vzamem kot znak, da imam res dober odnos s strankami in dobavitelji, ki se zanašajo name, da sem dober delavec, ki se trudi in se to vidi. Da sem pametna, bistra, iznajdljiva in da svoje delo opravljam z odliko.

Maja:
Mogoče bi pa vi lahko delali od doma? Da sploh ne bi bilo treba vsakodnevno tja hodit. Pa imate oboji - podjetje in zaposleni - manjše stroške (stroški prevoza na delo npr.). Samo enkrat tedensko mogoče, da bi se dobili skupaj, ostalo od doma.
To bi bilo zakon.  8)

sasa:
Ja, pod pogojem, da šefa ni  :P

Je veliko boljše, če smo vsi skupaj, bi pa enkrat na teden res bilo fino. Saj šefu sem enkrat že predlagala, da bi takole delali od doma, pa če je možno. Jaz takoj podpišem, je prav fino, ko nimaš pritiska v pisarni.  8)

Maja:
V bistvu je ogromno delovnih mest, ki ne potrebujejo človeka na točno določeni lokaciji ...
Pa bi prihranili na času, na denarju, ne bi bilo take gneče po cestah ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version