Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Naj ... dogodek dneva 7. del
sasa:
Meni je sedaj prav fino, ker imam službeni parkirni prostor. Prej sem vedno hodila po pol ure prej, da sem dobila za parkirat, ker za Bežigradom je vedno loterija. Sicer sem ga vedno dobila, vendar vseeno. Sedaj lahko odspim malo dlje, pridem 15 do 9h, prkiram in grem na delovno mesto. Prav fino.
Se pa strinjam, da za vse stvari ne potrebujem biti fizično v pisarni, vendar je praksa vsaj v avtomobilistični industriji taka, da se ima vmes po dve uri prosto ter da se dela do 7h zvečer. Nekaj, kar hoče tudi naš šef uvesti, pa mu slovenska zakonodaja ne dopušča tega. Jaz takega delovnika niti ne bi podpisala, razen če bi bila čez cesto doma, da grem lahko vmes domov in kaj naredim, ne pa da sem odsotna od 8h zjutraj do 8h zvečer.
Maja:
Mater, celo izmeno nič, zdaj pa tak naval, da glava peče. :o ;D
Jane:
Dva čudna dneva za mano, prav zmatrana sem. Lahko noč.
Maja:
Lahko noč.
Jaz tudi komaj čakam posteljo danes ... Utrujena sem od preveč ljudi in vse me boli ...
Tu moram opravljati 100 poklicev hkrati. In to tudi takih, ki sploh ne spadajo sem. :blank:
Jane:
Ma ja predvsem od ljudi, zadnje dva dni, sem mela kar ene "pijavke" okrog sebe, sem rabila evo dva dni, da sem se jih "znebila" jim dala jasno in glasno vedet, da od mene NE BO NIČ. Ampak me je prav izčrpalo, trilijon mailov, SMS-ov, prošenj, jokcanja....pa dober no.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version