Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj ... dogodek dneva 7. del

<< < (13/403) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Jane on February 28, 2012, 08:37:14 PM ---
--- Quote from: Tea on February 28, 2012, 08:01:38 PM ---A ste kaj pogledale v nočno nebo, kako lepo so postavljeni Luna, Jupiter in Venera

--- End quote ---

Ne nisem, ravno eno bilanco delam, bom šla ko bo konec na čik, pa bom pogledala  :) Še teleskop mi manjka  :)

--- End quote ---

Ne rabiš teleskopa, se vidi s prostim očesom.

sasa:
Jaz moram počakat, da se luna premakne pred moje okno, zdaj je še za drevesi.

apemaya:
Ko sem bila v 2. razredu OŠ smo morali za spis napisati Kaj bom, ko bom velik/-a. In takrat mi je bilo zelo všeč delo učiteljice, ki popravlja kontrolke, pa ki razlaga in kar naenkrat postane vse tako preprosto...in danes najbolj uživam, ko učim druge. Si predstavljam, da z vsako stvarjo, ki jo povem, odkrijem en kos sestavljanke in se spodaj razkriva prelepa slika neba (ne vem zakaj ravno neba ::) ). In potem mi kdo s ponosom pove, da se je pogovarjal samo v italijanščini in sem vesela, ponosna na tečajnika in sebe...in čutim, da delam tisto pravo  :)

No, danes mi je en tečajnik polepšal današnji dan  :-* Hvala!

Ametist:

--- Quote from: apemaya on February 28, 2012, 09:55:23 PM ---Ko sem bila v 2. razredu OŠ smo morali za spis napisati Kaj bom, ko bom velik/-a. In takrat mi je bilo zelo všeč delo učiteljice, ki popravlja kontrolke, pa ki razlaga in kar naenkrat postane vse tako preprosto...in danes najbolj uživam, ko učim druge. Si predstavljam, da z vsako stvarjo, ki jo povem, odkrijem en kos sestavljanke in se spodaj razkriva prelepa slika neba (ne vem zakaj ravno neba ::) ). In potem mi kdo s ponosom pove, da se je pogovarjal samo v italijanščini in sem vesela, ponosna na tečajnika in sebe...in čutim, da delam tisto pravo  :)

No, danes mi je en tečajnik polepšal današnji dan  :-* Hvala!

--- End quote ---

Kako lepo čebelica. Ko realiziraš samo sebe, potem si dosegla bistvo. Čestitam in še mnogo srečnih in zadovoljnih tečajnikov ti želim :-*

Gaia:
Kar tako, malo za intermeco, pozdrav z vroče Floride. Joj, koliko vsega prinesem domov in stvari in znanja.  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version