Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Naj ... dogodek dneva 7. del
Jane:
Apemaya ti ucis italijanscino? Ej super, to mene mika ze par let, da se naucim :))
apemaya:
--- Quote from: Jane on February 29, 2012, 06:48:57 AM ---Apemaya ti ucis italijanscino? Ej super, to mene mika ze par let, da se naucim :))
--- End quote ---
Jaz jo pa že par let učim :-)
apemaya:
--- Quote from: Ametist on February 29, 2012, 05:48:34 AM ---
--- Quote from: apemaya on February 28, 2012, 09:55:23 PM ---Ko sem bila v 2. razredu OŠ smo morali za spis napisati Kaj bom, ko bom velik/-a. In takrat mi je bilo zelo všeč delo učiteljice, ki popravlja kontrolke, pa ki razlaga in kar naenkrat postane vse tako preprosto...in danes najbolj uživam, ko učim druge. Si predstavljam, da z vsako stvarjo, ki jo povem, odkrijem en kos sestavljanke in se spodaj razkriva prelepa slika neba (ne vem zakaj ravno neba ::) ). In potem mi kdo s ponosom pove, da se je pogovarjal samo v italijanščini in sem vesela, ponosna na tečajnika in sebe...in čutim, da delam tisto pravo :)
No, danes mi je en tečajnik polepšal današnji dan :-* Hvala!
--- End quote ---
Kako lepo čebelica. Ko realiziraš samo sebe, potem si dosegla bistvo. Čestitam in še mnogo srečnih in zadovoljnih tečajnikov ti želim :-*
--- End quote ---
:D In na tisti spis sem se spomnila pred kratkim. Se pa spomnim, da sem dobila 5. :D
Tea:
--- Quote from: apemaya on February 29, 2012, 08:01:55 AM ---
--- Quote from: Ametist on February 29, 2012, 05:48:34 AM ---
--- Quote from: apemaya on February 28, 2012, 09:55:23 PM ---Ko sem bila v 2. razredu OŠ smo morali za spis napisati Kaj bom, ko bom velik/-a. In takrat mi je bilo zelo všeč delo učiteljice, ki popravlja kontrolke, pa ki razlaga in kar naenkrat postane vse tako preprosto...in danes najbolj uživam, ko učim druge. Si predstavljam, da z vsako stvarjo, ki jo povem, odkrijem en kos sestavljanke in se spodaj razkriva prelepa slika neba (ne vem zakaj ravno neba ::) ). In potem mi kdo s ponosom pove, da se je pogovarjal samo v italijanščini in sem vesela, ponosna na tečajnika in sebe...in čutim, da delam tisto pravo :)
No, danes mi je en tečajnik polepšal današnji dan :-* Hvala!
--- End quote ---
Kako lepo čebelica. Ko realiziraš samo sebe, potem si dosegla bistvo. Čestitam in še mnogo srečnih in zadovoljnih tečajnikov ti želim :-*
--- End quote ---
:D In na tisti spis sem se spomnila pred kratkim. Se pa spomnim, da sem dobila 5. :D
--- End quote ---
Najlepše je, ko človek lahkou uživa pri svojem delu. Čestitke Apameja
Jane:
--- Quote from: apemaya on February 29, 2012, 07:55:26 AM ---
--- Quote from: Jane on February 29, 2012, 06:48:57 AM ---Apemaya ti ucis italijanscino? Ej super, to mene mika ze par let, da se naucim :) )
--- End quote ---
Jaz jo pa že par let učim :-)
--- End quote ---
Super, zdaj vem kam se obrnit :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version