Tudi jaz se javim. Eno za moje levo oko in eno za hmmmm nekaj v mojih mislih 
Se moram popravit... Desno oko je... Pišuka Poldi 
Karta za tvoje misli je
RAZPLETANJE (karta milosti: razpletanje je moč misloti in prinša resnico na področja, kjer se je ukoreninil ego. ko milost razpletanja prodre v situacijo, začne odstirati vzorce na najlažji možni način, s limer vzpostavlja pristne odnose. odmika utvaro pasti in ponovna omogoča pretok energije, ko razpleta vse, kar je ego zapletel. poudarja, da je vse, česar ni ustvaril Bog, neobstoječe, zato zlahka preobraža zablode. milost razpletanja nam je na razpolago, da z njeno pomočjo vzamemo svoje življenje nazaj in sodelujemo z Bogom, pri odpravljanju uničujočih utvar. priklicati moč razpletanja oimeni uskladiti situacijo z Resnico in uglasiti svojo voljo z Bogovo, namesto z egovo. Ko začne razpletanje delovati, bomo morda doživljali začasno neudobje, saj se situacija preureja v smeti razreševanja. To nas ne sme zmesti, zaupajmo procesu in se spomnimo, da smo izbrali osvoboditev izpod pasti zablod in konstelacij vzorcev. ta dar odpravlja ovire med nami, drugimi in bogom, da lahko zavladata resnica in ljubezen. razpletanje je nebeško darilo in izpolnitev Bogove obljube, da nam bo vedno pomagal.
Prejetje te karte: karta te obvešča, da ti je podarjeno eno najučinkovitejših božanskih orodij za razreševanje zapletov, ne glede na to, v kako grozni situaciji si. ko se znajdeš v slepi ulici se spomni prositi za dar razpletanja, ki ti je sicer vedno na razpolago, vendar ti šele izrecna prošnja pomaga odpreti se mu in predati krmilo. Razpletanje se bo nadaljevalo hitro in na najprijaznejši možni način, da se ti ne bo treba soočiti s prehudimi čustvenimi viharji.
noben vzorec ega se ne more obdržati, ko na sceno stopi razpletanje. ko se dogaja razpletanje se torej ravnaj po navodilih intuicije in vedi, da se bodo rešitve pokazale same od sebe, če le zmoreš dovolj zaupati. zdaj veš, da se nočeš sprijazniti z nobenim kompromisom več - tvoja edina pot in hkrati cilj je Resnica.
Razpletanje ti bo pomagalo pri spuščanju temačnih lekcij, ko ti bo pojasnjevalo njihov globji pomen in razkrivalo darila pod njimi, hkrati pa te bo opremilo z vsem potrebnim uvidom za uspeh. praznuj, ker ti je ponujena najlažja pot skozi najhujše težave, neposredna je in enostavna ter blagoslavlja svet s svobodo.
za desno oko pa - hmmm, raje prašaj koga drugega
potegnila sem pa karto krivde (karta vzorca) - prejetje te karte pomeni, da so se vsi negativni dogodki v tvojem življenju zgodili zato, da se lahko kaznuješ za neko zgodnješo krivdo in jo še povečuješ. če se je hočeš osvoboditi se napoti po sledeh krivde do njenega izvora in jo preobrazi v dragoceno spoznanjev nasprotnem primeru se boš še naprej kaznovala, saj je krivda tako zelo boleča, da jo ali projiciraš na druge skozi obsojanje ali pa jo kompenziraš s samokaznovanjem in žrtvovanjem. Odpuščanje sebi in drugim je način za korenito zdravljenje krivde.