Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Spročila magičnih palčkov
taja6:
če je še čas, se tudi jaz priporočam za eno sporočilo ...hvala :-*
Andres:
Jaz pa kar nič. Bom moral spet kakšno islandsko legendo prevesti.
Andres
sanjalka:
--- Quote from: sandry_ca on May 21, 2012, 11:46:26 AM ---
--- Quote from: sanjalka on May 21, 2012, 11:40:15 AM ---Prosim še zame eno sporočilce :)
--- End quote ---
GIBANJE V NARAVI; Primanjkuje ti gibanja v naravi, še posebej svežega zraka. Telovadba v naravi je lahko nekaj posebnega, saj tako ustvariš poseben stik z naravo, občutiš njene darove, ki ti jih naša čudovita narava nudi. :-*
--- End quote ---
Hvala, še kako res :-* :-*
sandry_ca:
--- Quote from: taja6 on May 21, 2012, 12:09:17 PM ---če je še čas, se tudi jaz priporočam za eno sporočilo ...hvala :-*
--- End quote ---
SPROSTI SE; Draga/dragi, čas je da se malo sprostiš. Pojdi k vodi in prav tam boš začutil/a mir in sproščenost, ki jo voda nudi. Čas je, da tvoja duša začuti mir!
sandry_ca:
--- Quote from: Andres on May 21, 2012, 01:09:34 PM ---Jaz pa kar nič. Bom moral spet kakšno islandsko legendo prevesti.
Andres
--- End quote ---
Joj Andres bi bila zelo vesela kakšne legende :)
Izvoli sporočilo :)
GOZDNE ŽIVALI; Gozdne živali so zelo dobri prijatelji tvojega palčka. In prav oni te vabijo s posebno energijo v naravo, da se jim pridružiš pri njihovi igri. Imaš zelo intenziven čut do goznih živali.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version