Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Spročila magičnih palčkov
			Daia*:

Lahko še jaz pocukam palčke za rokav?  :-*

sandry_ca:

--- Quote from: Daia* on February 29, 2012, 12:54:45 PM ---Lahko še jaz pocukam palčke za rokav?  :-*
--- End quote ---
PALČEK VARUH; Prav ta trenutek stoji ob tebi tvoj palček varuh, ki te varuje pred negativnimi vplivi, pred tvojimi negativnimi mislimi. Vliva ti voljo, zadovoljstvo, ter te obdaja z zeleno božansko barvo narave, ter samega gozda. :-*

taja6:

Sandrica, lahko še jaz  ;D
hvala  :-*

sandry_ca:

--- Quote from: taja6 on February 29, 2012, 02:16:05 PM ---Sandrica, lahko še jaz  ;D
hvala  :-*
--- End quote ---
DAR ZDRAVLJENJA; Prav tebi je bil dan zdravilni prahec, prahec, ki dela čudeže, ki jih sama narava nujno potrebuje. Še sam/a se niti dobro ne zavedaš, kako pomemben/pomembna si za ta svet, za našo naravo. Opazuj se in izkoristi svoje darove. :-*

Daia*:

--- Quote from: sandry_ca on February 29, 2012, 12:55:55 PM ---
--- Quote from: Daia* on February 29, 2012, 12:54:45 PM ---Lahko še jaz pocukam palčke za rokav?  :-*
--- End quote ---
PALČEK VARUH; Prav ta trenutek stoji ob tebi tvoj palček varuh, ki te varuje pred negativnimi vplivi, pred tvojimi negativnimi mislimi. Vliva ti voljo, zadovoljstvo, ter te obdaja z zeleno božansko barvo narave, ter samega gozda. :-*
--- End quote ---
iiiiii <3 hvala tebi in palčkom za tako krasno sporočilce  :-*

Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version