9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No pa sem jih končno napisala... sem bila mini kanalček za palčke Za enkrat imam 20 sporočilc..sproti pa prihajajo tudi nova. Očitno bo treba kaj kmalu izdati karte. Skratka to temo sem odprla za to, ker bi rada z vami delila ta čudovita sporočilca, teh božanskih bitij. Tako da, če kod želi.... im here .
Se kar prva postavim v vrsto.
Quote from: sandry_ca on February 29, 2012, 12:13:57 PMNo pa sem jih končno napisala... sem bila mini kanalček za palčke Za enkrat imam 20 sporočilc..sproti pa prihajajo tudi nova. Očitno bo treba kaj kmalu izdati karte. Skratka to temo sem odprla za to, ker bi rada z vami delila ta čudovita sporočilca, teh božanskih bitij. Tako da, če kod želi.... im here . Ja prosim, mi bo v čast, hvala.Objem tebi in palčkom
Quote from: Maja on February 29, 2012, 12:14:41 PMSe kar prva postavim v vrsto. GOZDNE ŽIVALI; Gozdne živali so zelo dobri prijatelji tvojega palčka. In prav oni te vabijo s posebno energijo v naravo, da se jim pridružiš pri njihovi igri. Imaš zelo intenziven čut do goznih živali.
Jaaaaaaaaaa!
Quote from: sandry_ca on February 29, 2012, 12:19:03 PMQuote from: Maja on February 29, 2012, 12:14:41 PMSe kar prva postavim v vrsto. GOZDNE ŽIVALI; Gozdne živali so zelo dobri prijatelji tvojega palčka. In prav oni te vabijo s posebno energijo v naravo, da se jim pridružiš pri njihovi igri. Imaš zelo intenziven čut do goznih živali. Čudovito! Hvala.
Quote from: Pika on February 29, 2012, 12:15:22 PMJaaaaaaaaaa! PALČKOVA BLAGINJA; Tvoja pot je posuta z blaginjo, ki te spremlja prav na vsakem koraku. Bodi miren/mirna in hvaležen/hvaležna v srčku, saj imaš ogromno oporo in podporo palčkov, ter tvojih vodnikov.
Quote from: nensi on February 29, 2012, 12:15:11 PMQuote from: sandry_ca on February 29, 2012, 12:13:57 PMNo pa sem jih končno napisala... sem bila mini kanalček za palčke Za enkrat imam 20 sporočilc..sproti pa prihajajo tudi nova. Očitno bo treba kaj kmalu izdati karte. Skratka to temo sem odprla za to, ker bi rada z vami delila ta čudovita sporočilca, teh božanskih bitij. Tako da, če kod želi.... im here . Ja prosim, mi bo v čast, hvala.Objem tebi in palčkom PALČKOVA NAVIHANOST; Čutim te kot zelo navihano/navihanega , poskočno/poskočnega in nasmejano/nasmejanega na vsakem koraku tvoje življenske poti. Po svoji dušni potiki širiš samo radost in veselje. Tvoj smeh je znan daleč na okoli.
Prosim