9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz tudi, prosim
o, čestitke! veliko uspehov in magičnosti še naprej! prosim za eno sporočilce
Quote from: Jane on February 29, 2012, 12:33:44 PMProsim USTVARJALNOST; Ne dvomi, samo oprimi se za stvari v katerih uživaš. Izkoristi svoj skriti talent, brez strahu! Delaj to kar si ti želiš, ter se ne oziraj na ostale.
Prosim
Lahko še jaz pocukam palčke za rokav?
Sandrica, lahko še jaz hvala
Quote from: Daia* on February 29, 2012, 12:54:45 PMLahko še jaz pocukam palčke za rokav? PALČEK VARUH; Prav ta trenutek stoji ob tebi tvoj palček varuh, ki te varuje pred negativnimi vplivi, pred tvojimi negativnimi mislimi. Vliva ti voljo, zadovoljstvo, ter te obdaja z zeleno božansko barvo narave, ter samega gozda.
Quote from: taja6 on February 29, 2012, 02:16:05 PMSandrica, lahko še jaz hvala DAR ZDRAVLJENJA; Prav tebi je bil dan zdravilni prahec, prahec, ki dela čudeže, ki jih sama narava nujno potrebuje. Še sam/a se niti dobro ne zavedaš, kako pomemben/pomembna si za ta svet, za našo naravo. Opazuj se in izkoristi svoje darove.
Quote from: sasa on February 29, 2012, 12:38:09 PMJaz tudi, prosim SONČNA BARVA; Si oseba, ki nosi v sebi rumeno barvo, barvo sonca. Po svetu nosiš in širiš svetlobo, ki pomaga tistim ljudem, ki so oviti v temo. Bodi ponosen/a nase, ker to je zelo pomembno življensko poslanstvo.Saša, tebe itak že od nekdaj čutim tako sončno..ful povezano s sončkom
Prosim tudi meni