PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz prosim
Prosim
Quote from: Daia* on May 21, 2012, 11:10:24 AMJaz prosim SONČNA BARVA; Si oseba, ki nosi v sebi rumeno barvo, barvo sonca. Po svetu nosiš in širiš svetlobo, ki pomaga tistim ljudem, ki so oviti v temo. Bodi ponosen/a nase, ker to je zelo pomembno življensko poslanstvo.
Quote from: Opal on May 21, 2012, 11:11:37 AMProsim PRIZEMLJITEV; Predstavljaj si, kako skozi svoje noge in podplate poganjaš zdravilne koreninice v središče naše čudovite zamljice Gaie. Pošiljaš ji ljubezen in svetlobo, ter pri tem sprejemaš zdravljenej svoje dušice in srčka.
Quote from: sandry_ca on May 21, 2012, 11:11:06 AMQuote from: Daia* on May 21, 2012, 11:10:24 AMJaz prosim SONČNA BARVA; Si oseba, ki nosi v sebi rumeno barvo, barvo sonca. Po svetu nosiš in širiš svetlobo, ki pomaga tistim ljudem, ki so oviti v temo. Bodi ponosen/a nase, ker to je zelo pomembno življensko poslanstvo. Hvala sandry_ca Sporočilca palčkov so med mojimi najljubšimi in ko bodo enkrat na voljo karte, si jih ziher nabavim
Prosim še zame eno sporočilce
Quote from: sanjalka on May 21, 2012, 11:40:15 AMProsim še zame eno sporočilce GIBANJE V NARAVI; Primanjkuje ti gibanja v naravi, še posebej svežega zraka. Telovadba v naravi je lahko nekaj posebnega, saj tako ustvariš poseben stik z naravo, občutiš njene darove, ki ti jih naša čudovita narava nudi.
če je še čas, se tudi jaz priporočam za eno sporočilo ...hvala
Jaz pa kar nič. Bom moral spet kakšno islandsko legendo prevesti. Andres