O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (90/98) > >>

roberta:
joj Maja, nekaj pa še me vseen zanima, če lahko??
je tej osebi vsaj malo žal, kako grda je bla do nas?
prosim poglej še to.
Res ti hvala

Maja:

--- Quote from: Pika on September 07, 2012, 11:23:57 AM ---
--- Quote from: Maja on September 07, 2012, 10:46:19 AM ---
--- Quote from: Pika on September 05, 2012, 09:27:04 PM ---
--- Quote from: Rena on September 05, 2012, 09:16:01 PM ---
--- Quote from: Pika on September 05, 2012, 01:59:50 PM ---Prosim za komentar na moje neuspešno reševanje / zaključevanje poslovnega odnosa.  :-\
Hvala!  :-*

--- End quote ---

Danes vas je bilo veliko. In kot zadnji tebi samo "enga hitrega"  ;D, pa raje kak dan kasneje bolj z občutkom  ;). Ven je padla karta Pravice. Ne smeš se prenaglit, vsaka zgodba ima dve plati. Lahko je to reševanje povezano tudi s pravno zadevo, lahko samo pomeni, da se boš morala posvetovat tudi z odvetnikom, zavarovat svoje pravice, poiskati pomoč tretje osebe kot posrednice ipd. Dodatno pa še karta Svečenice, izid je popolnoma nepredvidljiv. Karta opozarja, da se umirimo in pojdimo vase, kmalu bomo izvedeli, kako in kaj.

--- End quote ---

Uf.  :-\
Spet bo mencanja zvrhan koš, torej.
Ma naprej želim sama, to je dejstvo. Je pa res, da se je pametno najprej umirit, ker zdajle sem tako razp******, da bi si znala škodit.
Hvala, Rena! Če boš pri volji, bom vesela, če pogledaš še jutri, kot praviš... ko ne boš utrujena. In bom jaz tudi naspana in umirjena.  :-* :-*

--- End quote ---

Pika, meni se ne pokaže nič slabega. Bil je poslovni odnos. Odnos, kot vsi ostali odnosi v našem življenju, ki se rodijo, rastejo, propadejo in izginejo. In tako se je najbrž zdaj izpel tudi ta odnos. Mora se končat, to je zdaj njegova življenjska faza. Razideta se še vedno lahko v miru in razumevanju. Pod površjem se sicer dogaja marsikaj, vre. Ampak zaradi boljšega občutka poskusita na miren način. Saj veš - zamere nam ne koristijo. Do nekoga gojiti zamero je isto, kot če bi pogoltnil strup in čakal da oni na drugi strani umre.

--- End quote ---

Hvala, Maja!
Kolegica se zelo slabo počuti po včerajšnji debati, še veliko si morava povedati. Čutim njeno zamero oz. nekaj podobnega, slab filing. Želim si zadevo speljat na miren način, želim si, da sva v dobrih odnosih, ne glede na izid.
Sama ji ničesar ne zamerim, nekako pa nisem presenečena, da je užaljena.
Ampak žal... dejstva so dejstva.

--- End quote ---

Ja, s tvoje strani ne bo težav, z njene pa tudi ni treba, da so, ampak znajo bit ... Sama izbira, kako bo reagirala. Ali razumno ali ne ...  ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on September 08, 2012, 07:11:20 AM ---
--- Quote from: Pika on September 07, 2012, 11:23:57 AM ---
--- Quote from: Maja on September 07, 2012, 10:46:19 AM ---
--- Quote from: Pika on September 05, 2012, 09:27:04 PM ---
--- Quote from: Rena on September 05, 2012, 09:16:01 PM ---
--- Quote from: Pika on September 05, 2012, 01:59:50 PM ---Prosim za komentar na moje neuspešno reševanje / zaključevanje poslovnega odnosa.  :-\
Hvala!  :-*

--- End quote ---

Danes vas je bilo veliko. In kot zadnji tebi samo "enga hitrega"  ;D, pa raje kak dan kasneje bolj z občutkom  ;). Ven je padla karta Pravice. Ne smeš se prenaglit, vsaka zgodba ima dve plati. Lahko je to reševanje povezano tudi s pravno zadevo, lahko samo pomeni, da se boš morala posvetovat tudi z odvetnikom, zavarovat svoje pravice, poiskati pomoč tretje osebe kot posrednice ipd. Dodatno pa še karta Svečenice, izid je popolnoma nepredvidljiv. Karta opozarja, da se umirimo in pojdimo vase, kmalu bomo izvedeli, kako in kaj.

--- End quote ---

Uf.  :-\
Spet bo mencanja zvrhan koš, torej.
Ma naprej želim sama, to je dejstvo. Je pa res, da se je pametno najprej umirit, ker zdajle sem tako razp******, da bi si znala škodit.
Hvala, Rena! Če boš pri volji, bom vesela, če pogledaš še jutri, kot praviš... ko ne boš utrujena. In bom jaz tudi naspana in umirjena.  :-* :-*

--- End quote ---

Pika, meni se ne pokaže nič slabega. Bil je poslovni odnos. Odnos, kot vsi ostali odnosi v našem življenju, ki se rodijo, rastejo, propadejo in izginejo. In tako se je najbrž zdaj izpel tudi ta odnos. Mora se končat, to je zdaj njegova življenjska faza. Razideta se še vedno lahko v miru in razumevanju. Pod površjem se sicer dogaja marsikaj, vre. Ampak zaradi boljšega občutka poskusita na miren način. Saj veš - zamere nam ne koristijo. Do nekoga gojiti zamero je isto, kot če bi pogoltnil strup in čakal da oni na drugi strani umre.

--- End quote ---

Hvala, Maja!
Kolegica se zelo slabo počuti po včerajšnji debati, še veliko si morava povedati. Čutim njeno zamero oz. nekaj podobnega, slab filing. Želim si zadevo speljat na miren način, želim si, da sva v dobrih odnosih, ne glede na izid.
Sama ji ničesar ne zamerim, nekako pa nisem presenečena, da je užaljena.
Ampak žal... dejstva so dejstva.

--- End quote ---

Ja, s tvoje strani ne bo težav, z njene pa tudi ni treba, da so, ampak znajo bit ... Sama izbira, kako bo reagirala. Ali razumno ali ne ...  ;)

--- End quote ---

Ja, glede na njeno slabo samozavest... Jaz nimam slabe vesti. Imela je nekaj nesramnih (in neumestnih) pripomb. Zraslih seveda v samoobrambi in nemoči, vse razumem, ampak s tem me je v bistvu še bolj podžgala, da bi ji servirala še kaj, kar o sebi noče videt in slišat, je pa dejstvo.
Hvala, Maja!  :-*

aisha3012:
majči, ali ap katera, ki bo pri volji, a mi lahko pogleda kako kaj kaže z menjavo službe? :)

Maja:

--- Quote from: roberta on September 07, 2012, 03:50:34 PM ---joj Maja, nekaj pa še me vseen zanima, če lahko??
je tej osebi vsaj malo žal, kako grda je bla do nas?
prosim poglej še to.
Res ti hvala

--- End quote ---

Mislim, da se ta oseba sploh ne zaveda svojih dejanj. Da svojih dejanj sploh ne razume kot huda, slaba. Je človek, ki je zelo podvržen nihanju čustev in razpoloženja in temu primerno se vede.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version