O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (91/98) > >>

Maja:

--- Quote from: aisha3012 on September 09, 2012, 08:52:28 PM ---majči, ali ap katera, ki bo pri volji, a mi lahko pogleda kako kaj kaže z menjavo službe? :)

--- End quote ---

Hmmm, za preteklost ti pade 10 mečev, kar pomeni neizogiben konec, potem pa karte zadovoljstva, finančne stabilnosti, občutka zmage. Kaj pa veš, mogoče se pa kmlau pokaže kaj ...  ;) In želim ti, da je tako!  :-*

aisha3012:
joooj Maja hvala, da bi se ti karte pozlatile :D

Luna:
Aisha, lepa ura ;)

Bi lahko prosila za eno karto? Imam vprašanje v mislih, me pa zanima kakšen bo razplet situacije, zdaj bolj stagnira, pa ne vem, a je to to, ali se bo še kaj zgodilo?

roberta:

--- Quote from: Maja on September 11, 2012, 09:38:40 AM ---
--- Quote from: roberta on September 07, 2012, 03:50:34 PM ---joj Maja, nekaj pa še me vseen zanima, če lahko??
je tej osebi vsaj malo žal, kako grda je bla do nas?
prosim poglej še to.
Res ti hvala

--- End quote ---

Mislim, da se ta oseba sploh ne zaveda svojih dejanj. Da svojih dejanj sploh ne razume kot huda, slaba. Je človek, ki je zelo podvržen nihanju čustev in razpoloženja in temu primerno se vede.

--- End quote ---

...in zato smo vsi ostali grdi in hudobni.
Res žalostno.
Hvala Maja, pomagala si mi, da končno vidim stvari take kot so, in da je brezveze čakat na čudeže (vsaj v tem primeru).
Upam da se bom uspela nehat obremenjevat z to osebo.
Lep pozdrav

santa:
Pozdravljene :) Prosila bi za vpogled, ko bo katera imela kaj prostega časa  8)

Zanima me, v kateri smeri se bo odvijal odnos s prijateljem, katerega sva po vzponih in padcih dokončno razčistila. Želela bi se mu približati in mu pomagati pri njegovih težavah, a ne vem, kako.

Hvaležna bi bila za vsak nasvet.

Lep pozdrav vsem članom foruma!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version