O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
Maja:
--- Quote from: roberta on September 12, 2012, 11:58:33 AM ---
--- Quote from: Maja on September 11, 2012, 09:38:40 AM ---
--- Quote from: roberta on September 07, 2012, 03:50:34 PM ---joj Maja, nekaj pa še me vseen zanima, če lahko??
je tej osebi vsaj malo žal, kako grda je bla do nas?
prosim poglej še to.
Res ti hvala
--- End quote ---
Mislim, da se ta oseba sploh ne zaveda svojih dejanj. Da svojih dejanj sploh ne razume kot huda, slaba. Je človek, ki je zelo podvržen nihanju čustev in razpoloženja in temu primerno se vede.
--- End quote ---
...in zato smo vsi ostali grdi in hudobni.
Res žalostno.
Hvala Maja, pomagala si mi, da končno vidim stvari take kot so, in da je brezveze čakat na čudeže (vsaj v tem primeru).
Upam da se bom uspela nehat obremenjevat z to osebo.
Lep pozdrav
--- End quote ---
Draga roberta.
Kadar imamo opravka z ljudmi, zlasti s takimi, ki nam povzročajo težave, je najbolje to sprejeti, čeprav je njihovo ravnanje skragano z našo moralo.Čakati in upati, da se bo dotična oseba spremenila, je samo trošenje energije, sekiranje, žalost, jeza in obup. Sama negativna čustva. Zakaj bi jih tiščali v sebi, ko pa škodijo edino nam samim? Poskušaj sebe naravnati tako, da jo boš iz te situacije odnesla kar se da najbolje. Temu človeku odpusti in prekini vse zamere, ki te razžirajo. Vidim, da si do spoznanja že prišla, le še svoje občutke uredi, pa bo.
Želim ti dobro.
Maja:
--- Quote from: Luna on September 11, 2012, 12:55:46 PM ---Aisha, lepa ura ;)
Bi lahko prosila za eno karto? Imam vprašanje v mislih, me pa zanima kakšen bo razplet situacije, zdaj bolj stagnira, pa ne vem, a je to to, ali se bo še kaj zgodilo?
--- End quote ---
Ja, nekaj je bilo, kar intenzivno, zdaj vse mrtvo, ti pa kar precej trpiš zaradi tega. Težko greš po tej poti, ko se nič ne dogaja. Samo čakanje, kaj bo, če sploh kaj bo. Vseeno si optimistično naravnana in pričakuješ dober razplet, ampak ta občutja precej prikrivajo občutki žalosti in obupa. Precej si obremenjena z izidom. Vedi, da razplet ni odvisen od naših pričakovanj ali od količine energije, ki jo vložimo v razmišljanje, kaj in kako bo. To nam pobere preveč volje in lastne energije, razplete se pa itak tako, kot se.
Čisto konec tu ni. Se pa znajo ta stanja ciklično ponavljat. Ko se bo dogajanje spet začelo, se ti bo mogoče zdelo, da si dobila zasluženo, ampak se potem spet lahko vse ustavi. Razmisli, kaj si želiš. Kaj si privoščiš in kaj si zaslužiš. Ni ti treba ponižno čakati in prositi za karkoli. Kar te je vredno, bo že prišlo. Bori se za stvari, ki so te vredne.
Maja:
--- Quote from: aisha3012 on September 11, 2012, 11:55:10 AM ---joooj Maja hvala, da bi se ti karte pozlatile :D
--- End quote ---
Vse dobro ti želim!!! :-*
Škratinja Nagaya:
Tole s kolegico je huje, kot sem pričakovala. :-\ Katastrofa.
Prosim za eno modro misel v zvezi s tem. Hvala! :-*
Luna:
--- Quote from: Maja on September 13, 2012, 10:33:06 AM ---
--- Quote from: Luna on September 11, 2012, 12:55:46 PM ---Aisha, lepa ura ;)
Bi lahko prosila za eno karto? Imam vprašanje v mislih, me pa zanima kakšen bo razplet situacije, zdaj bolj stagnira, pa ne vem, a je to to, ali se bo še kaj zgodilo?
--- End quote ---
Ja, nekaj je bilo, kar intenzivno, zdaj vse mrtvo, ti pa kar precej trpiš zaradi tega. Težko greš po tej poti, ko se nič ne dogaja. Samo čakanje, kaj bo, če sploh kaj bo. Vseeno si optimistično naravnana in pričakuješ dober razplet, ampak ta občutja precej prikrivajo občutki žalosti in obupa. Precej si obremenjena z izidom. Vedi, da razplet ni odvisen od naših pričakovanj ali od količine energije, ki jo vložimo v razmišljanje, kaj in kako bo. To nam pobere preveč volje in lastne energije, razplete se pa itak tako, kot se.
Čisto konec tu ni. Se pa znajo ta stanja ciklično ponavljat. Ko se bo dogajanje spet začelo, se ti bo mogoče zdelo, da si dobila zasluženo, ampak se potem spet lahko vse ustavi. Razmisli, kaj si želiš. Kaj si privoščiš in kaj si zaslužiš. Ni ti treba ponižno čakati in prositi za karkoli. Kar te je vredno, bo že prišlo. Bori se za stvari, ki so te vredne.
--- End quote ---
Hvala za tole, tale odebeljen stavek pa me je čisto vrgel. Dejansko moram tole upoštevati, res mi takšno početje vzame preveč volje in energije. Res čisto me je presunilo tole. Hvala iz srca, zelo si mi pomagala! :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version