O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
roberta:
Draga roberta.
Kadar imamo opravka z ljudmi, zlasti s takimi, ki nam povzročajo težave, je najbolje to sprejeti, čeprav je njihovo ravnanje skragano z našo moralo.Čakati in upati, da se bo dotična oseba spremenila, je samo trošenje energije, sekiranje, žalost, jeza in obup. Sama negativna čustva. Zakaj bi jih tiščali v sebi, ko pa škodijo edino nam samim? Poskušaj sebe naravnati tako, da jo boš iz te situacije odnesla kar se da najbolje. Temu človeku odpusti in prekini vse zamere, ki te razžirajo. Vidim, da si do spoznanja že prišla, le še svoje občutke uredi, pa bo.
Želim ti dobro.
[/quote]
Hvala Maja.
Tudi jaz se ti iz srca zahvaljujem za vsako napisano besedo.
Pravi terapevt za dušo si.
lep pozdrav
Maja:
--- Quote from: Pika on September 13, 2012, 10:50:42 AM ---Tole s kolegico je huje, kot sem pričakovala. :-\ Katastrofa.
Prosim za eno modro misel v zvezi s tem. Hvala! :-*
--- End quote ---
Ne oziraj se preveč na to, ker karte pravijo, da tako morta biti. Kot sem že rekla. Manj se boš oklepala slabih občutkov, prej bodo minili in prej se bo situacija razpletla. Glej nase, na svoje delo in mesto.
Maja:
Luna in roberta, res mi je v veselje, ko lahko pomagam. To je, kot čutim zadnje čase, ena izmed mojih življenjskih nalog. Daleč od tistega, kar zdaj počnem, ampak upam, da se bom trenutnega stanja kmalu rešila ...
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on September 13, 2012, 12:10:28 PM ---
--- Quote from: Pika on September 13, 2012, 10:50:42 AM ---Tole s kolegico je huje, kot sem pričakovala. :-\ Katastrofa.
Prosim za eno modro misel v zvezi s tem. Hvala! :-*
--- End quote ---
Ne oziraj se preveč na to, ker karte pravijo, da tako morta biti. Kot sem že rekla. Manj se boš oklepala slabih občutkov, prej bodo minili in prej se bo situacija razpletla. Glej nase, na svoje delo in mesto.
--- End quote ---
Hvala, Maja. :-*
Itak na mestu. ;)
sasa:
--- Quote from: Maja on September 13, 2012, 12:12:02 PM ---Luna in roberta, res mi je v veselje, ko lahko pomagam. To je, kot čutim zadnje čase, ena izmed mojih življenjskih nalog. Daleč od tistega, kar zdaj počnem, ampak upam, da se bom trenutnega stanja kmalu rešila ...
--- End quote ---
Mislim, da se nam vsem zadnje čase razgrinja tančica življenjskega namena.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version