No pa bi spet potrebovala eno karto. Me zanima ali se še plača truditi glede ene ljubezenske zveze, ali pa je bolje da pozabim?
Draga Luna, s tvoje strani je potreben razumski pristop, imeti realistična pričakovanja in zaščititi moraš svoje interese. Ali pa karta kaže, da si že, v resnici, ali v njegovih očeh mogoče preresna, razumska, stroga... On pa je vpet v neke spomine iz preteklih časov, mogoče idealizira kaj iz preteklosti, mogoče pričakuje, da bo spet tako. Nekako tako kot, kako lepo je bilo še v otroštvu. V prihodnje vidim nek spor
, oziroma težave, nekaj neprijetnega. In ob tem se bo izkazalo, ali "se splača truditi" še naprej ali pa, če ne bo vredno, prekinitev. Toliko sem lahko razbrala iz kart. Kaj pa, če bi ga vprašala, kako vidi vajin odnos, kaj je tisto neko pogrešanje, ki ga vidim... ali morda kaj preveč pričakuje, idealizira... 
Hvala Rena. Bo držalo, in tole z lepimi spomini in tole, da sem potem jaz razumski pristop ubrala, kar pač vedno počnem... Morda bi se mogla bolj prepustiti čustvom, kaj pa vem... Se morava pogovoriti, ampak zdaj je čas dopustov, pa sva bolj malo skupaj. Še enkrat hvala draga Rena, vsakič mi tvoji odgovori izjemno pomagajo