Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
BIOKIBERNETIKA
Škratinja Nagaya:
Tast je tam zbolel za rakom in marca letos umrl.
Zanj bi verjela, da je bil precej zdravo bitje po naravi, v osnovi, še vedno dovolj iskriv in pozitiven, vsi so (smo) ga imeli radi, ampak ga je potem sesula in izžela okolica.
Tea:
Ja, ko padeš na Beto te pohrusta ::)
Jane:
--- Quote from: Pika on October 18, 2014, 10:07:36 AM ---No mene je Andres meril in čistil tik pred menstruacijo, ko zaradi migren večkrat konzumiram analgetike, ki itak so sami po sebi beta.
Čeprav to sem jih že v času, ko sem srečala Gorenca in očitno tega ni bilo zaznati, ali pa takrat še niso imeli takega vpliva name, ali pa name slabo vpliva čisto kaj drugega, itak večinoma vem, kaj.
Pred leti me je celotno telo bolelo, če sem prišla v bližino določenih ljudi, slišala določeno (slabo) glasbo, bila v slabem prostoru, ... potem sem šla v tako okolje živet. Je bolelo par let, potem sem utišala, ker je bilo prehudo.
V stanovanju tašče ne morem vzdržati več kot pet minut. Začnem se tresti v sebi, včasih me je vse bolelo od prostora. Ko začne še kaj govoriti, mi postane slabo. Komaj se obvladujem. Kmalu moram ven, potem se pa še dve uri doma kuliram in prihajam k sebi, včasih do večera ne spregovorim več besede.
--- End quote ---
Poznam to ja. Ljudje pravjo da sem asocialna, ampak se Raje umaknem Ker se ne pocutim OK.
Maja:
O, vem, kako je to.
Če si paše loš glumac in ne moreš prikrit, da ti nekaj ne ugaja, je pa sploh problem. :laugh:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on October 18, 2014, 12:53:51 PM ---
--- Quote from: Pika on October 18, 2014, 10:07:36 AM ---No mene je Andres meril in čistil tik pred menstruacijo, ko zaradi migren večkrat konzumiram analgetike, ki itak so sami po sebi beta.
Čeprav to sem jih že v času, ko sem srečala Gorenca in očitno tega ni bilo zaznati, ali pa takrat še niso imeli takega vpliva name, ali pa name slabo vpliva čisto kaj drugega, itak večinoma vem, kaj.
Pred leti me je celotno telo bolelo, če sem prišla v bližino določenih ljudi, slišala določeno (slabo) glasbo, bila v slabem prostoru, ... potem sem šla v tako okolje živet. Je bolelo par let, potem sem utišala, ker je bilo prehudo.
V stanovanju tašče ne morem vzdržati več kot pet minut. Začnem se tresti v sebi, včasih me je vse bolelo od prostora. Ko začne še kaj govoriti, mi postane slabo. Komaj se obvladujem. Kmalu moram ven, potem se pa še dve uri doma kuliram in prihajam k sebi, včasih do večera ne spregovorim več besede.
--- End quote ---
Poznam to ja. Ljudje pravjo da sem asocialna, ampak se Raje umaknem Ker se ne pocutim OK.
--- End quote ---
Evo, enako.
Koliko je bilo že situacij, ko nisem zdržala, ker me je fizično razžiralo oz. mi je načenjalo živčni sistem. Sem se kar tresla. Potem sem bila pač asocialna. Ali pa razvajena. Ja, tudi tako izpade. Celo za vzvišeno so me že proglasili.
Jih čisto razumem, če pogledam na situacijo z njihove strani.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version