Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

BIOKIBERNETIKA

<< < (116/158) > >>

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on October 18, 2014, 12:56:10 PM ---O, vem, kako je to.
Če si paše loš glumac in ne moreš prikrit, da ti nekaj ne ugaja, je pa sploh problem.  :laugh:

--- End quote ---

Meni se na faci vidi, kako se počutim.
Ni variante, da bi oblikovala nasmešek do ušes, če mi od slabega počutja faco in trup k tlom vleče.
Mislim, da bi lahko zbolela od tega, če bi morala igrati nekaj, kar nisem.
Edino na odru. Ampak to je druga fora.  ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on October 18, 2014, 10:46:00 AM ---Ja, ko padeš na Beto te pohrusta  ::)

--- End quote ---

Ja. Čisto grozno.
Sicer sem mislila, da mi taki osebki ne morejo do živega. Očitno sem se zmotila.

Tasta je tašča požrla.
Zdaj nima nikogar, ki bi ga srkala.
Moja hči je velikokrat tam v varstvu, po šoli, nekaj ur  :blank:.
Mož je tudi pogosteje tam.
Jaz pa vedno manj.

Andres:
Ponoči sem vas  vse tiste na seznamu še malo prečistil. Ni bilo tako kot zadnjič, manj, saj delal sem še neke druge stvari. A vendarle dovolj za preizkus plodnih dni. :)  Verjetno je imelo vse to vpliv na Piko, saj takoj danes se je v tej temi oglasila.

Andres

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Andres on October 18, 2014, 04:39:30 PM ---Ponoči sem vas  vse tiste na seznamu še malo prečistil. Ni bilo tako kot zadnjič, manj, saj delal sem še neke druge stvari. A vendarle dovolj za preizkus plodnih dni. :)  Verjetno je imelo vse to vpliv na Piko, saj takoj danes se je v tej temi oglasila.

Andres

--- End quote ---

:laugh:
Ob treh zjutraj (približno) sem se zbudila in buljila v telefon, seveda v nenavadno, seveda v biokibernetiko, če so že kake informacije.
Ma neverjetno sem v redu. Pa plodnost tudi čutim, po pravici povedano.  :D  :D

vidka:
No mene je danes pozdravila močna in boleča menstruacija. Sem kar malo boga.
Gremo v novi krog  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version