Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142674 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #405 on: October 01, 2014, 08:44:45 AM »
Danes sem imela zanimive sanje.

Namreč, sanjala sem, da je znanstveno se dokazalo, da je vadba na alfa žarkih veliko bolj učinkovita kot vadba v beta žarkih. Da se z manj napora doseže hitrejše rezultate.

Ne vem za rezultate, je pa sigurno varna glede poškodb

Prav res sem to sanjala, pa še znanstveno je bilo. Svašta... V študiji je pa sodelovala sama Alenka Košir. Kaj ma to veze, pojma nimam.  ;D :o
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #406 on: October 01, 2014, 10:24:21 AM »
Kdo pa je Alenka Košir
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #407 on: October 01, 2014, 10:28:42 AM »
Alenka Košir je žena od našega nekdanjega smučarja Jureta Koširja. Pa vem, da ima tudi ene vadbe.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #408 on: October 01, 2014, 10:41:43 AM »
Danes sem imela zanimive sanje.

Namreč, sanjala sem, da je znanstveno se dokazalo, da je vadba na alfa žarkih veliko bolj učinkovita kot vadba v beta žarkih. Da se z manj napora doseže hitrejše rezultate.

Ne vem za rezultate, je pa sigurno varna glede poškodb

Prav res sem to sanjala, pa še znanstveno je bilo. Svašta... V študiji je pa sodelovala sama Alenka Košir. Kaj ma to veze, pojma nimam.  ;D :o

Zanimivo, res zanimivo. Jaz sem danes namreč tudi sanjala o biokibernetiki.
Sanjala sem,da me je Andres izmeril in mi sporočil, da sem večinoma alfa, vendar nekaj malega bete je tudi v meni. Sem mu rekla, da saj malo temnega pa mora biti v meni, saj ne morem biti samo svetla, da se mi zdi, da je tako prav. Pa je rekel, da ne, da bova tudi tisto majčkeno vrednost bete spremenila v alfo, no sem si mislila, on že ve ;D
No in znašla sem se še v nekem razredu, kjer je bila tudi moja mama, vsi so sedeli v klopeh in jaz sem se vsedla k njej, želela sem se k njej stisniti, jo objeti, vendar me je kar gorobo odrinila in rekla, da ne smem biti poleg nje, naj grem v drugo klop. Bila sem popolnoma šokirana, da me je odrinila, nič mi ni bilo jasno, bila sem žalostna in razočarana. Sem se v sanjah vprašala katera sedaj od naju je bolj alfa oz beta, da me je tako odrinila.
Potem sem se vsedla v zadnjo klop.
Sanjala sem še,  da sem šla skozi žarek svetlobe, kot bi me Andres odpeljal oz. mi rekel, da naj stopim v svetlobo, v tak snop svetlobe, ki me je celo presvetlil, kot da sem takrat doživela popolno očiščenje in sem vedela, da sedaj sem pa popolnoma alfa in da tako bo tudi ostalo.
Ne vem ali sem to z mamo sanjala pred to svetlobo ali po tem...Saj verjetno ni pomembno.
Zjutraj sem se zbudila kot prerojena, sem bila prepričana, da je Andres v tej noči res opravil meritev in čiščenje, vendar sem dobila sporočilo,
da tega še ni storil.
Skratka zanimive sanje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #409 on: October 01, 2014, 10:43:07 AM »
jaz pa imam odkar je Andres "na delu" kr malo tezav s spanjem....  :blank:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #410 on: October 01, 2014, 10:43:42 AM »
hehe mi pa spimo kot polhi.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #411 on: October 01, 2014, 10:43:59 AM »
Jaz tudi ne spim tako zelo veliko. Danes že pred šesto pokonci.
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #412 on: October 01, 2014, 11:06:21 AM »
jaz sem zdaj bila ze nekaj dni zaporedoma ob 4ih budna, se vrtim, obracam, itd,.. nope nope... ne gre. Ce pa ze zaspim sem pa potem zjutraj kot cunja...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #413 on: October 01, 2014, 11:09:35 AM »
Meni se pa zdi, da so zdanje dni bili na delu šprici izpod neba. Jaz sem bila včeraj popoldan sam za spat
www.Astro-Star.net

Offline Opal

• Mojster
« Reply #414 on: October 01, 2014, 11:38:16 AM »
Hmm zanimivo tudi jaz se zgodaj zbujam, večinoma okrog 4-ih in to zadnje dni  ampak čez dan pa nič zaspana. Energije za izvoz.  :laugh:

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #415 on: October 01, 2014, 11:40:02 AM »
Jaz tudi nisem zaspana, samo prej dol padem, pa prej vstanem.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #416 on: October 01, 2014, 02:23:19 PM »
Razmišljam kdaj se je moja pot navzdol začela in menim, da je bilo to v času moje selitve. Dejansko sem ponovno začela živeti z mamo, kmalu zatem je propadla veterinarska klinika kjer sem do takrat delala, zaradi nuje sem sprejela delo pri opus dei in od tistega trenutka je šlo vse le še navzdol... Tudi to delo na Ninamediji sem sprejela iz golega preživetja in v fazi, ko sem bila verjetno že dobro "nabetana". Delo samo niti ni težko, me pa izčrpava do maksimuma, po dveh urah prav težko pričakujem pavzo.
Nekako mi je logično, da se konflikti stopnjujejo in da se zadeve obračajo kot se, saj verjetno s čiščenjem vedno manj spadam tja.

Torej glede na to da je moj "mulc" fejst alfa lahko sklepam, da mora bit alfa žarek direktno pri računalniški mizi, saj se tam zadržuje 3/4 budnega časa, še hrano si tja nosi. Prej sem se za glavo držala, zdaj mi je pa jasno zakaj je temu tako.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #417 on: October 01, 2014, 02:29:47 PM »
Razmišljam kdaj se je moja pot navzdol začela in menim, da je bilo to v času moje selitve. Dejansko sem ponovno začela živeti z mamo, kmalu zatem je propadla veterinarska klinika kjer sem do takrat delala, zaradi nuje sem sprejela delo pri opus dei in od tistega trenutka je šlo vse le še navzdol... Tudi to delo na Ninamediji sem sprejela iz golega preživetja in v fazi, ko sem bila verjetno že dobro "nabetana". Delo samo niti ni težko, me pa izčrpava do maksimuma, po dveh urah prav težko pričakujem pavzo.
Nekako mi je logično, da se konflikti stopnjujejo in da se zadeve obračajo kot se, saj verjetno s čiščenjem vedno manj spadam tja.

Torej glede na to da je moj "mulc" fejst alfa lahko sklepam, da mora bit alfa žarek direktno pri računalniški mizi, saj se tam zadržuje 3/4 budnega časa, še hrano si tja nosi. Prej sem se za glavo držala, zdaj mi je pa jasno zakaj je temu tako.

:o :-X
Tejka, izkoristi in se priklopi gor, kadar se lahko.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #418 on: October 01, 2014, 03:25:47 PM »

kolko alfa, kolko beta pa je, če smem vprašat?
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #419 on: October 01, 2014, 03:34:53 PM »
Beta vem, da je v minus.
9ZK 674