IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Andres a vzames se stranke izven foruma? Ce svakinji uspe prepricat svojega.
Jebeli Merkur, že napisan, pa se je zbrisal.Ponedeljek, 27.10.? Lahko popoldne enkrat, si bom uredila, da bom šla prej iz službe, ker drugače sem šele ob pol šestih doma.
Quote from: Andres on October 02, 2014, 06:29:50 AMPrišel je čas da naredimo vrsto, oziroma da se postavite v vrsto. Kupil sem letalsko vozovnico in tako pridem v Slovenijo 21.11. Zamislil sem si regionalno vrsto tako lahko kar hitro obiščem Jane, ki sva skoraj soseda. Nato verjetno še isti dan pride na vrsto še kakšna iz Gorenjske. Potem bom šel v Ljubljano in bi bil več ali manj dostopen v času ko bom tam. Najbolje da se naredi ena razpredelnica po dnevih in bom kar sem začel pisat. Jane 22.10.AndresA je še kakšna za Gorenjsko. Jaz bi raje za Matevža v soboto 25, če je možno. Sicer se bom prilagodila. Ker bi rada bila zraven.
Prišel je čas da naredimo vrsto, oziroma da se postavite v vrsto. Kupil sem letalsko vozovnico in tako pridem v Slovenijo 21.11. Zamislil sem si regionalno vrsto tako lahko kar hitro obiščem Jane, ki sva skoraj soseda. Nato verjetno še isti dan pride na vrsto še kakšna iz Gorenjske. Potem bom šel v Ljubljano in bi bil več ali manj dostopen v času ko bom tam. Najbolje da se naredi ena razpredelnica po dnevih in bom kar sem začel pisat. Jane 22.10.Andres
ce bos 25. pri tei, bi bilo dobro da se potem se midva dobiva
Ups pardon, narobe prebrala torej kdaj bo prisel na vrsto nas primorski teren? Ce je mogoce bi jaz 23.10. Bo šlo? Koliko časa pa bo Andres sploh v Slo?
Quote from: vidka on October 03, 2014, 10:09:12 AMUps pardon, narobe prebrala torej kdaj bo prisel na vrsto nas primorski teren? Ce je mogoce bi jaz 23.10. Bo šlo? Koliko časa pa bo Andres sploh v Slo?Kot mi je znano 14 dni - samo. Doma ima Herkulesa, pa nima varstva
Quote from: Tea on October 02, 2014, 08:04:41 AMQuote from: Andres on October 02, 2014, 06:29:50 AMPrišel je čas da naredimo vrsto, oziroma da se postavite v vrsto. Kupil sem letalsko vozovnico in tako pridem v Slovenijo 21.11. Zamislil sem si regionalno vrsto tako lahko kar hitro obiščem Jane, ki sva skoraj soseda. Nato verjetno še isti dan pride na vrsto še kakšna iz Gorenjske. Potem bom šel v Ljubljano in bi bil več ali manj dostopen v času ko bom tam. Najbolje da se naredi ena razpredelnica po dnevih in bom kar sem začel pisat. Jane 22.10.AndresA je še kakšna za Gorenjsko. Jaz bi raje za Matevža v soboto 25, če je možno. Sicer se bom prilagodila. Ker bi rada bila zraven.mene si zgrešil
Quote from: Tea on October 03, 2014, 10:11:53 AMQuote from: vidka on October 03, 2014, 10:09:12 AMUps pardon, narobe prebrala torej kdaj bo prisel na vrsto nas primorski teren? Ce je mogoce bi jaz 23.10. Bo šlo? Koliko časa pa bo Andres sploh v Slo?Kot mi je znano 14 dni - samo. Doma ima Herkulesa, pa nima varstva Tea kaj pravis na 23.10?
Jane 22.10 KranjMatevž 25.10 RatečeSasa 27.10 Kamnik