Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #495 on: October 05, 2014, 07:52:13 AM »
Po moje je pametno, da novo stanovanje urediš. Boš vsaj vedela kam postavit posteljo in ključne zadeve.
Samo točke si boš morala na nek način označit.
Jaz imam na tleh nalimane kar BK zaslonke, pa pod stoli tudi  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #496 on: October 05, 2014, 09:05:13 AM »
Tašča mi je danes povedala, da odkar je imela čiščenje oz meritve, bolje spi. In to je super znak, ker jo že leta muči nespečnost.

Osebno lahko rečem, da sem veliko bolj rahločutna ter mirna. Vračam pa se nazaj k zadevam, ki sem jih imela nekoč zelo rada in so me izpolnjevalr. Petje namreč.

To je dober znak Sasa.  Tvoja tašča je bila verjamem nekoč dobrega zdravja.  Ima to prednost, da se zanaša na njeno široko gledanost, s čimer hočem reči, da ne vrže vsake stvari, med drugim BK, kar  na odped in  s tem ne gre mimo nje. Še dobro, da zapažata. Vsakdo ne.   

Andres

Ja, nekoč je bila zdrava. Tudi mene veseli, da tako opaža razliko.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #497 on: October 05, 2014, 09:16:48 AM »
Moj sine je pa gladko odrezal svojo babico. Je prisla ponj in sploh ni hotel ven. Potem mu je vzbujala obcutke krivde in ji je se vrata pred nosom zaprl. Prvic da nisem posegala vmes in ga poskusala ucit socialnih vescin. Sem Samo opazovala kako se on "naravno" zasciti pred Beto.

Tvoj mali je zakon.

Kako si pa kaj ti te dni?

Jaz malo mešano hihi. Sicer se mi je takoj poznalo, ker se mi vleče ena viroza cel mesec, pa tamala je bla glih na tem da bo spet zbolela, potem je šlo pa kar mimo. Ni blo neki hudga. Jaz sem mela un filing, da sem bolj "zdrava", ker zadnje čase sem prav čutila tisto vleko navzdol. No včeri oz.predvčerajšnjim so me malo bete sprovocirale, je bilo tako potuhnjeno in hitro, da sem komaj dojela  ;D Sem čutila kako me je malo zamajalo, ampak se ne dam :) Se bom že naučila  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #498 on: October 05, 2014, 09:17:57 AM »
Drugače pa tako kot Sašina tašča, sem veliko bolj mirna, razen tistega spodrsljaja včeraj  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #499 on: October 05, 2014, 12:36:51 PM »
To pa rada preberem Jane  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #500 on: October 05, 2014, 12:50:25 PM »
Enako. Notranje sem veliko bolj mirna. No nekateri me še vedno znajo poriniti čez rob...  :laugh: Se pa veliko hitreje sestavim in težje me ob živce spravijo.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #501 on: October 05, 2014, 08:23:44 PM »

tole je pa glasba ki mene vedno znova napolni sposebno energijo.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #502 on: October 05, 2014, 11:07:06 PM »
Nocoj sem imel spet meritve za novo serijo. Tokrat sem izmeril tudi mojega Herculesa, ki navadno leži poleg mene kadar merim.
Navadno živali niso bolane tako pogosto kot mi ljudje in to se kaže tudi na njegovih meritvah. Možganski potencial pa na da predstavo koliko pes lahko misli kar mi ne moremo in za svet bi bilo definitivno bolje, če bi nam vladali psi kot pa ljudje.

Alfa  2;70
Beta -2:70
BKZ   2:05
Zdr 70
Mož. P. 12:35

Hvala Andres, za meritve in čiščenje :) sporočim učinke čiščenja in kako bom danes spala:)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #503 on: October 06, 2014, 12:47:22 AM »
Zadnji seznam

Jane  22.10 Kranj
Matevž 25.10  Rateče
Sasa  27.10  Kamnik
Danijela  27.10 Domžale

Vidka.     datum Nova Gorica
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #504 on: October 06, 2014, 12:47:47 PM »
Kolegica me sprašuje, kako recimo veš če je neka oseba beta? A je možno, da ko si z njo, da se ti dogajajo same destruktivne zadeve, ima eno tako osebo v bližini in ko je z njo se njej zgodijo nesreče ( z avtom, kam pade...), ko je oseba na obisku se kosilo zažge, poplava v kopalnici ipd.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #505 on: October 06, 2014, 12:57:26 PM »
Kolegica me sprašuje, kako recimo veš če je neka oseba beta? A je možno, da ko si z njo, da se ti dogajajo same destruktivne zadeve, ima eno tako osebo v bližini in ko je z njo se njej zgodijo nesreče ( z avtom, kam pade...), ko je oseba na obisku se kosilo zažge, poplava v kopalnici ipd.

hahaha to pa je šmorn ja

Naj Andres pove.
Jaz mislim, da je tako, da ko si že višje Alfa se te Bete izogibajo, poskusi že so ja, ampak ne pridejo do živega. Tko da moj občutek je, da sta obe bolj Betke

Bi bilo pa zanimivo videti njuno sinastrijo
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #506 on: October 06, 2014, 12:59:57 PM »
Aha potem če bi bila ona alfa se ta njena betka sploh ne bi hotela več družit z njo? Potem sta verjetno res obe bete, pa ko sta skupi se samo potencira :D

Moja astro karta

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #507 on: October 06, 2014, 03:11:29 PM »
Zadnji seznam

Jane  22.10 Kranj
Matevž 25.10  Rateče
Sasa  27.10  Kamnik
Danijela  27.10 Domžale

Vidka.     datum Nova Gorica
Super, Andres, Hvala za datum :) se že veselim

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #508 on: October 06, 2014, 03:22:58 PM »
Nocoj sem imel spet meritve za novo serijo. Tokrat sem izmeril tudi mojega Herculesa, ki navadno leži poleg mene kadar merim.
Navadno živali niso bolane tako pogosto kot mi ljudje in to se kaže tudi na njegovih meritvah. Možganski potencial pa na da predstavo koliko pes lahko misli kar mi ne moremo in za svet bi bilo definitivno bolje, če bi nam vladali psi kot pa ljudje.

Alfa  2;70
Beta -2:70
BKZ   2:05
Zdr 70
Mož. P. 12:35

Hvala Andres, za meritve in čiščenje :) sporočim učinke čiščenja in kako bom danes spala:)
Poročilo :
Spala sem danes bolj na obroke, čutim pa več moči, da sem se končno aktivno premaknila tudi v vede, ki me zanimajo in sem začela tudi tipkati na forum- kar je zame kar velik napredek :) prav gotovo imata BK in Andres veliko zasluge pri tem :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #509 on: October 06, 2014, 05:34:09 PM »

Po moje ima ta oseba slab imunski sistem, je čisto na robu bolezni in je tako posledično bolj napadana iz strani bete.   Kadar je alfa napadana od bete se to ne vidi v vsakodnevnem napadnju v obliki nesreč, vendar konkretno alfa ne dobi službe, je včasih v mobingu in skratka, ni čisto tako kot bi po nekih merilih bolanih ljudi moralo biti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858