Nekateri ste mi pisali o možganskem potencialu, ter v pošti izražali, da ste po teh meritvah zabiti. Napisal sem, da možganski potencial ni zabitost. Gre za dedno zasnovo možganskega nivoja koliko vi zmorete narediti nečesa kar vam je dano. Konkretno če ste rojeni za kovača in bi bili tako na konjskih poligonih številka 1, delate pa na traku, vašega možganskega potenciala s tem ne morete izkoristiti. S povišanjem le tega vam letijo v glavo nove ideje, ki ste jih verjetno vedeli že prej, vendar so bili zakopani nekje globoko v vas.
Vendar pa je tudi meja ko se vam dvigne možganski potencial in ste po tem bolj intuitivni. Mislim, da ravno intuitivnost nima fiksne meje. Nekateri jo imate pri nižjem drugi šele kasneje pri višjem, tretji pač zelo pozno. Ker ste ravno ženske bolj intuitivne bi naredil celo test in ta en parametere razčlenil na podparametre, ter videl koliko je katera in koliko njen partner. Vendar za to bi si moral vzeti čas. Kot sem napisal pred nekaj dnevi ima moj Hercules ta parameter 12. V njem se ne skriva samo intuitivnost, temveč tudi druge stvari, ki smo jih mi ljudje izgubili. Konkretno gre za pravico in enakopravnost, vse to pa izhaja tudi iz možgan. Podrejenost kar pes je, je verjetno dobra lastnost, vendar smo spet na vrsti mi ljudje, saj ko mnogi vidijo, da se jim bo nekdo začel podrejevati ga izkoriščajo. In spet smo pri človeščem umu.
Andres