Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No mene je Andres meril in čistil tik pred menstruacijo, ko zaradi migren večkrat konzumiram analgetike, ki itak so sami po sebi beta.Čeprav to sem jih že v času, ko sem srečala Gorenca in očitno tega ni bilo zaznati, ali pa takrat še niso imeli takega vpliva name, ali pa name slabo vpliva čisto kaj drugega, itak večinoma vem, kaj.Pred leti me je celotno telo bolelo, če sem prišla v bližino določenih ljudi, slišala določeno (slabo) glasbo, bila v slabem prostoru, ... potem sem šla v tako okolje živet. Je bolelo par let, potem sem utišala, ker je bilo prehudo.V stanovanju tašče ne morem vzdržati več kot pet minut. Začnem se tresti v sebi, včasih me je vse bolelo od prostora. Ko začne še kaj govoriti, mi postane slabo. Komaj se obvladujem. Kmalu moram ven, potem se pa še dve uri doma kuliram in prihajam k sebi, včasih do večera ne spregovorim več besede.
Quote from: Pika on October 18, 2014, 10:07:36 AMNo mene je Andres meril in čistil tik pred menstruacijo, ko zaradi migren večkrat konzumiram analgetike, ki itak so sami po sebi beta.Čeprav to sem jih že v času, ko sem srečala Gorenca in očitno tega ni bilo zaznati, ali pa takrat še niso imeli takega vpliva name, ali pa name slabo vpliva čisto kaj drugega, itak večinoma vem, kaj.Pred leti me je celotno telo bolelo, če sem prišla v bližino določenih ljudi, slišala določeno (slabo) glasbo, bila v slabem prostoru, ... potem sem šla v tako okolje živet. Je bolelo par let, potem sem utišala, ker je bilo prehudo.V stanovanju tašče ne morem vzdržati več kot pet minut. Začnem se tresti v sebi, včasih me je vse bolelo od prostora. Ko začne še kaj govoriti, mi postane slabo. Komaj se obvladujem. Kmalu moram ven, potem se pa še dve uri doma kuliram in prihajam k sebi, včasih do večera ne spregovorim več besede.Poznam to ja. Ljudje pravjo da sem asocialna, ampak se Raje umaknem Ker se ne pocutim OK.
O, vem, kako je to.Če si paše loš glumac in ne moreš prikrit, da ti nekaj ne ugaja, je pa sploh problem.
Ja, ko padeš na Beto te pohrusta
Ponoči sem vas vse tiste na seznamu še malo prečistil. Ni bilo tako kot zadnjič, manj, saj delal sem še neke druge stvari. A vendarle dovolj za preizkus plodnih dni. Verjetno je imelo vse to vpliv na Piko, saj takoj danes se je v tej temi oglasila. Andres
Quote from: Andres on October 18, 2014, 04:39:30 PMPonoči sem vas vse tiste na seznamu še malo prečistil. Ni bilo tako kot zadnjič, manj, saj delal sem še neke druge stvari. A vendarle dovolj za preizkus plodnih dni. Verjetno je imelo vse to vpliv na Piko, saj takoj danes se je v tej temi oglasila. Andres Ob treh zjutraj (približno) sem se zbudila in buljila v telefon, seveda v nenavadno, seveda v biokibernetiko, če so že kake informacije.Ma neverjetno sem v redu. Pa plodnost tudi čutim, po pravici povedano.
No mene je danes pozdravila močna in boleča menstruacija. Sem kar malo boga.Gremo v novi krog
Quote from: vidka on October 18, 2014, 06:50:40 PMNo mene je danes pozdravila močna in boleča menstruacija. Sem kar malo boga.Gremo v novi krog Nisi prva, ki se ji je ob takih okoliščinah to zgodilo. Andres
Quote from: Pika on October 18, 2014, 06:07:07 PMQuote from: Andres on October 18, 2014, 04:39:30 PMPonoči sem vas vse tiste na seznamu še malo prečistil. Ni bilo tako kot zadnjič, manj, saj delal sem še neke druge stvari. A vendarle dovolj za preizkus plodnih dni. Verjetno je imelo vse to vpliv na Piko, saj takoj danes se je v tej temi oglasila. Andres Ob treh zjutraj (približno) sem se zbudila in buljila v telefon, seveda v nenavadno, seveda v biokibernetiko, če so že kake informacije.Ma neverjetno sem v redu. Pa plodnost tudi čutim, po pravici povedano. Ni bilo ob treh od mene. Nekaj do petih po vašem času.Andres