Se opravicujem za napake, telefon Sam neki popravlja
V glavnem pri nas pes edini cele dneve lezi Na Alfi
in ravnokar me je zrinil stran iz nje
moj moz je tud navdusen se z zaslonkam je sel spat
pa tud tocke, kjer so Alfa je cist Dober uganil/cutil Kje so.
No njega zanima koliko casa priblizno nuca da se vidijo supremebe oziroma da ko se meris da si Alfa? In a mora zdaj Samo svojo tocko Alfa uporabljat Ali lahko tudi Katero drugo npr.mojo ?
Precej odvisno od posameznika in tudi od tega, da točke niso "pozabljene" da so čimbolj uporabljene. Če se da, da imaš čimveč opravkov po njih
Vsi vse točke uporabljate čimbolj.
Se bom potrudila imeti čimveč opravkov tam, čeprav so ene na malo čudnih mestih
So se nama pa včeraj takoj po Andresovem odhodu najavili "težki" obiski od katerih sva ponavadi oba zmatrana. Sva se prav hecala, kako so se lahko glih dons najavili, ker bova morala spet pucat in še to z lopato haha.
kar se da prestaviš pohištvo, na okensko polico, ki si jo omenila, pa lahko daš vrč z vodo - pol pa pijete čez dan, pa kaj podobnega, se boš že znajdla
Oooobiskiiii, boš videla, kako bodo reagirali
na okenski polici se zdaj tamaledva igrata, tam jima je čist zakon. Tam tud jesta, jaz pa jem na točki kjer ponavadi pes sedi haha. Samo mož je za mizo

Mislim da bo zdej tud on jedel na tleh z mano
Na polico bomo postavili piramido verjetno - predlog Andresa, pohištvo bomo prestavili edino v spalnici, da bo tamala spala na alfi. Drugje težje izvedljivo, če prideš na obisk boš vidla

Ker je večina alf pred vrati ki peljejo v drugo sobo

Se bomo bolj igrali, pravljice brali tam. Nekaj bomo že