Evo mene 
Sem se nafilala na alfa tockah in danes kot prerojena, noc je bila super,sva z dragim imela "porocno" noc.. 
Sem bila kar presenecena, da so sodelovali tudi otroci, sploh najmlajsi, ki je kar sam cutil in meril alfo in tudi beto
zanimalo je tudi mojo hci. Moj dragi se ni dal kaj dosti motiti, je pa zato skuhal super kosilo
sem bila po vsem tem ciscenju najprej kar utrujena, me je malo mrazilo, zato sem sla na kavc na mojo alfo tocko, kjer sem itak ze od nekdaj najrajsi
Andres je nasel kar precej alfa tock, tako da sem res vesela, saj se nam sedaj ne bo problem polniti z njeno energijo. Ja, ta mali je bil pa res navdusen, ga je Andres cisto prevzel 
Andres hvala, bilo nam je v veselje, da si bil z nami 
Meni je vedno fino, ko nekdo deluje kot konkretno pri vas, oziroma zelo ravno sin. Če ga v življenju ne bo kaj zaneslo je lahko še velik bio potencial, kakor pa kaže sedaj, bi se to lahko že zgodilo in se ni dal spraviti iz poti. Pravzaprav tudi hčerke nimata zadržkvov in tam bo plodnost le še rasla. No, mož ima seveda močna prepričanja, kar je prav in osebna odločitev. Me pa veseli, da sta imela kot poročno noč.
Andres
Ja, mlajsi sin je bil cisto navdusen nad tabo, sedaj se redno hodi filat na alfo tocko

Je bila v soboto pri nas cistilka in ji ni pustil, da bi listke, kjer si oznacil alfo, stran vrgla. Tudi moja hci je bila navdusena. Druga hci ni kaj dosti komentirala, mislim da bolj sledi ocetu

Vrecke s hrano pa tudi filam v kuhinji na alfi

Moz pa pravi, ce sem jaz zadovoljna in ce mislim, da to kaj pomaga, ok, on verjame samo kar je dokazljivo s trenutnimi znanstvenimi metodami ali razlagami. No, pri astrologiji se je ze zelo omehcal, saj vidi konkretno kako se kaj zgodi ob tocno dolocenem tranzitu, tako da me glede tega tudi ze celo kaj vprasa. Ja, ima pa zelo mocna in trdna svoja prepricanja, ima pluton konj.uran v 11.hisi....