9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: Jane on October 27, 2014, 03:01:16 PMHaha kako vam je vsem uspelo imeti alfe na kavču ipd. Mi pa med vrati, na okenski polici v omari haha. Tolk bi blo easy se zleknit na kavč in se prepustit alfi Mi imamo alfo na obeh kavčih in na vseh posteljah in tudi na mizi, tam kjer sedi "gazda" družine
Haha kako vam je vsem uspelo imeti alfe na kavču ipd. Mi pa med vrati, na okenski polici v omari haha. Tolk bi blo easy se zleknit na kavč in se prepustit alfi
Jane,da je ne bom jaz imela na seniku nekje. Al pa v štali, bom še krave ven pregnala.
Me zanima, a to deluje samo v enem nadstropju, al gre vertikalno tudi?Se pravi, če imamo večnadstropno hišo, kako to izgleda?
Kalini, pozdravljena na forumu Tudi pri meni je Andres našel kar nekaj alfa točk. Sva oba z možem zelo vesela in jih s pridom uporabljava. Danes sem prevzela njegov prostor na kavču, kjer je ena alfa Andres, hvala za obisk in Tea hvala, ker si ga pripeljala .Prvo noč sva oba spala kot angelčka... Danes sem na poti v službo razmišljala, kako bi bilo dobro, če bi imela malo več časa za študirat, pa so mi rekli, da lahko koristim ure in sedaj na alfi berem knjige in "študiram". Pozdravček vsemA se lahko tudi jaz pridružim skriti sobi? Bi spremljala napredek
Ja, snaha ali nevesta - kar nama je bolj všeč. Nevesta se tako lepše sliši, ane? Sej Tea je pa moja Taščica
Quote from: sasa on October 27, 2014, 03:08:49 PMMe zanima, a to deluje samo v enem nadstropju, al gre vertikalno tudi?Se pravi, če imamo večnadstropno hišo, kako to izgleda?ne ne gredo tudi v spodnje nadstropje
Quote from: Tea on October 27, 2014, 03:22:18 PMQuote from: sasa on October 27, 2014, 03:08:49 PMMe zanima, a to deluje samo v enem nadstropju, al gre vertikalno tudi?Se pravi, če imamo večnadstropno hišo, kako to izgleda?ne ne gredo tudi v spodnje nadstropjezdaj vidim, kako so vejice pomembnetole lahko prebereš ne ne, gredo tudi ....aline, ne gredo .....velja da ne gredo vedno No saj poročam danes zvečer.