Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142709 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #705 on: October 27, 2014, 04:38:46 PM »
Ja, snaha ali nevesta - kar nama je bolj všeč. Nevesta se tako lepše sliši, ane? Sej Tea je pa moja Taščica  :)

lubica moja - a ne  :-*

Jaaa :)   :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #706 on: October 27, 2014, 09:16:24 PM »
Nooo, zadeva je taka.

Moj spi na alfi, jaz na beti.

Tast spi na alfi, tašča na beti.

TOREJ: Desci v tej bajt, ženske na beto tlačjo.  :laugh:

Je pa zanimivo, kako se z mojim vedno kregava, kje bo kdo spal in sva se že tako ali tako oba hotela na alfi gužvat in tam spat.  ;D
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #707 on: October 27, 2014, 09:17:12 PM »
Ajaa, ajaaa,

kuhamo na alfi.  8)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #708 on: October 27, 2014, 10:56:53 PM »
Nooo, zadeva je taka.

Je pa zanimivo, kako se z mojim vedno kregava, kje bo kdo spal in sva se že tako ali tako oba hotela na alfi gužvat in tam spat.  ;D

OD Kje mate pa pol vsi tolk bete?? Stala, senik hihi?

Ne govor midva sva imela prvotno posteljo tam kjer je Alfa. In sem jaz spala Na Alfi on Beti, Tako je gospod zelel :D no Po treh dneh me je zrinil z Alfe, Ker Na svoji strani ni mogel spat :D potem sva pa zarad otrok preuredila flat in prestavila pojstlo in sem par let spala Na Alfi, ko je prisla Uma smo spet prestavljali Ker smo rabli plac in sva obe spali Na Beti :( ce bi Mel se enga bi pomoje ze v Crni luknji spala haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #709 on: October 28, 2014, 12:05:08 AM »
Andres nam je odprl novo sobo za tiste, ki smo se srečale osebno z BK. Zaprta je za ostale, tako da bomo lahko bolj intimno med seboj izmenjavale meritve, napredovanja in izkušnje.
Kdo to sobo lahko vidi?
Da naredimo test.
 :)

Oj, pozdravljeni Tea, Andres in vsi, ki se še ne poznamo. Mi je uspelo se logirat. Hvala za obisk Andres in hvala tudi tebi Tea, ki si ga pripeljala. Smo vsi doma zadovoljni, da se je našlo toliko alfa točk in jih že pridno uporabljamo  :D

Bi se pa priključila tudi v ta novo sobo, če lahko, da bi lahko skupaj spremljali napredek.

Bom to uredil Kalini, seveda.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #710 on: October 28, 2014, 12:07:22 AM »
Nooo, zadeva je taka.

Tam pri vas so tudi vplivi o katerih smo govorili nocoj, Sasa.   Nenazadnje to ni lahka hiša in verjamem, da bo možno narediti veliko. Škoda le, ker je tašča toliko časa čakala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #711 on: October 28, 2014, 05:21:53 AM »
Super Saša, da ste to uredili

Kaj Alfe so šle navpično ali postrani?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #712 on: October 28, 2014, 09:10:02 AM »
Tea,

ne boš verjela, POVSOD so šle navpično.

Spalnica od stare mame in očeta je pod najino. In ko smo merili spodaj, smo tuhtali, da jo imata onadva na sredi postelje, midva pa pri Jožetu pri glavi. No, potem pa jaz zvečer ugotovim, da imava midva drugače postavljeno in da tista tretja točka, ki je v spalnici od stare mame, je dejansko na vrhu že v likalnici, ker imava midva manjšo spalnico.  :o

Tako da povsod se navpično preslika.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #713 on: October 28, 2014, 09:15:12 AM »
Nooo, zadeva je taka.

Tam pri vas so tudi vplivi o katerih smo govorili nocoj, Sasa.   Nenazadnje to ni lahka hiša in verjamem, da bo možno narediti veliko. Škoda le, ker je tašča toliko časa čakala.

Andres

Ja, škoda, ker je tašča čakala, samo šele pred dvema letoma se je nekako premaknilo, da ima tudi ona kaj besede, ker pred tem je moralo biti vse tako, kot sta rekla najstarejša člana družine. Kot si sam videl, star ata ni verjel v to. Zanimivo, da sta se skregala ravno moj in ata, da so se zadeve spremenile.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #714 on: October 28, 2014, 09:16:28 AM »
Aja,

kličem zjutraj mojega, pa mi reče, a veš kaj, dej Andresu reč, nej te nauči, kako razširt to alfa točko, ker cel večer sem bil na robu postle in si me skor dol zrinla. Če te še ni nauču, nej te pa še nauči, ker jst ne bom skos na robu spal.  :laugh: :laugh:

Jaz sem se tok smejala, ko nekej, haha.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #715 on: October 28, 2014, 09:24:57 AM »
Nooo, zadeva je taka.

OD Kje mate pa pol vsi tolk bete?? Stala, senik hihi?

Ne govor midva sva imela prvotno posteljo tam kjer je Alfa. In sem jaz spala Na Alfi on Beti, Tako je gospod zelel :D no Po treh dneh me je zrinil z Alfe, Ker Na svoji strani ni mogel spat :D potem sva pa zarad otrok preuredila flat in prestavila pojstlo in sem par let spala Na Alfi, ko je prisla Uma smo spet prestavljali Ker smo rabli plac in sva obe spali Na Beti :( ce bi Mel se enga bi pomoje ze v Crni luknji spala haha

Jane,

dejansko tast gre vedno na alfo, ravno tako kot moj. Vendar so tukaj vplivi od zunaj. Tašča je že zelo beta, konec koncev je imela raka. Ampak saj pravim, je še vseeno toliko alfe, da je dovolila vse in tudi verjame v vse.

Predvidevam, da če ne bi kuhali na alfi, da bi bilo vse še slabše. Imamo pa alfo tako na šporgetu na drva, kjer se običajno kuha hrana,  kot v shrambi na pultu, kamor se že običajno odloži hrana, ko pridemo domov. Moram še pogledat, kako so točke v kmečki sobi, kjer tašča peče kruh.

Saj ni  čudno, da sem se zredila, če pa kuhamo vse na alfi.  :laugh:
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #716 on: October 28, 2014, 09:31:13 AM »
Pomoje to nima veze jaz sem se zredila, pa smo kuhal na beti. edino tolk pametna sem še bla očitno da nisem nikol za mizo jedla, ampak na tleh na alfi. Sploh ne vem zakaj smo meli mizo hahaha. Tamal je pa jedel na okenski polici ali v svoji sobi na tleh. Moj pa vedno pizdil zakaj sva tolk nevzgojena hahaha.

kar se mene tiče bom zdaj z alfo lažje shujšala :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #717 on: October 28, 2014, 09:32:31 AM »
No, kakorkoli, tašča bo vsekakor pazila, da bo sedaj vsa hrana na alfi.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #718 on: October 28, 2014, 09:35:12 AM »
Edino prav ;) Mi pa zdej hrano iz trgovine pustimo tam, ko skuham in naložim v krožnike pustim tam, vodo puščam tam itd.

Moja astro karta

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #719 on: October 28, 2014, 10:22:21 AM »
bi mi lahko katera od vas posredovala tel. št. Andresa na privat?

da ga lahko pokličem in se dokončno dogovorim za danes, kam pride itd.... :)