NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ce ni casa in prostora a lahko jaz med meditacijo na alfa tocki nekomu posiljam alfa zarek? Ali zato nujno rabim laser?
Pika, to se ti ne vsiljujejo. Pomoje je to bolj kot neke vrste čiščenje.Jaz se še predobro spomnim tiste trakulje. ???
Ni bolečine, ni vprašanj, ničesar trpečega. To je šlo.Samo tam je. Zafiksiran. Zafugiran.
Pika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. Andres
Quote from: Pika on November 03, 2014, 01:13:17 PMNi bolečine, ni vprašanj, ničesar trpečega. To je šlo.Samo tam je. Zafiksiran. Zafugiran.Kupi aceton pa ga polij, se bo odlimal
Quote from: Andres on November 03, 2014, 01:12:35 PMPika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. AndresJa, lahko potrdim.Nekaj dni obupne sanje, ampak sem vzela kot čiščenje bete.