Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Skupinsko zdravljenje 7.del

(1/52) > >>

Andres:
Imam eno veliko prošnjo kar ne pomeni, da bi morala le ta bazirati na skupinskem zdravljenju lahko pač eden po eden, tisti, ki je pri volju. 
Moj kuža Hercules zadnje dni nekaj stoka kadar gre na kavč. Sprva sem mislil, da ima kaj v nogi, toda verjetno si je kaj na rebru naredil. Preprosto on teće lahko in nič ne čuti, oziroma vsaj stoka ne. Toda ko da prve tace višje se mu verjetno telo drugače upogne in takrat začuti bolečni. 
Ravno tako ima že nekaj mesecev vnetje ušes in mu kapljice sploh ne pomagajo, da bi se do konca pozdravil, temveč mu vedno znova pride to nazaj.
Lep bi prosil, če bi se mu dalo kako pomagati.

Andres.

Tea:
Mu bom naredila zdravljenje, samo da telefoni malo nehajo zvonit Andres. Proti večeru.

hannah:
Poslala ljubezen Sašinemu očetu in Herculesu.  :)

Obenem pa vas tudi sama prosim za pomoč - za malo energijske podpore ali ljubezni moji sestri.
Z bivšim fantom se ne razumeta. Nanjo se spravlja psihično, danes celo fizično.
Zaradi brce v nogo komaj hodi.
Prosim, če lahko tudi njemu pošljete ljubezen.
Že vnaprej najlepša hvala!  :)

Tea:

--- Quote from: hannah on May 31, 2012, 06:57:08 PM ---Poslala ljubezen Sašinemu očetu in Herculesu.  :)

Obenem pa vas tudi sama prosim za pomoč - za malo energijske podpore ali ljubezni moji sestri.
Z bivšim fantom se ne razumeta. Nanjo se spravlja psihično, danes celo fizično.
Zaradi brce v nogo komaj hodi.
Prosim, če lahko tudi njemu pošljete ljubezen.
Že vnaprej najlepša hvala!  :)

--- End quote ---

Hanah takih stvari pa ni za tolerirat in se z njimi hecat.
Kako bivši fant in kako prideta v stik? Naj ga prijavi.

Pošiljam ljubezen

hannah:
Dela v gostilni, pa je tja prišel - prepir se je končal z brco v nogo.
Sem ga takoj opozorila, da gremo na policijo, če se takoj ne preneha, ker za nasilje ni opravičila.
Očitno je zaleglo, ker sem ravno dobila in prebrala njegov odgovor.
Ko pride sestra domov pa se bomo konkretno pogovorili in se odločili, če bomo podali prijavo.
Hvala za ljubezen  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version