Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Skupinsko zdravljenje 7.del

<< < (2/52) > >>

Tea:

--- Quote from: hannah on May 31, 2012, 08:27:36 PM ---Dela v gostilni, pa je tja prišel - prepir se je končal z brco v nogo.
Sem ga takoj opozorila, da gremo na policijo, če se takoj ne preneha, ker za nasilje ni opravičila.
Očitno je zaleglo, ker sem ravno dobila in prebrala njegov odgovor.
Ko pride sestra domov pa se bomo konkretno pogovorili in se odločili, če bomo podali prijavo.
Hvala za ljubezen  :-*

--- End quote ---

Naredite na policiji vsaj zaznamek, da je nadležen. Saj ga ne bodo zato nič preganjali, le opazovali bodo in sestra bo imela verodostojen dokaz, da je prijavila zadevo, če bo prišlo še do nadaljnega nadlegovanja; sploh ker očitno to ni bilo prvič.

Fresita:
Porodilo se mi je vprašanje, ki ga ne vem točno kam postaviti. Ker pa je govora o zdravljenju, ga bom kar tu spustila  :D Razmišljala sem o razlogih, zakaj se mi delajo akne. Ne zdi se mi, da se ne bi sprejemala ali kaj podobnega. No, mogoče edino to, da sem prestroga do sebe. Kaj pa vem. Pa tudi razlog, ki sem ga prebrala v knjigi Telo je tvoje - prikriti izbruhi jeze, me ne prepriča. Nisem pa zasledila s čim bi bilo povezano hormonsko neravnovesje (akne znajo biti posledica hormonskega neravnovesja. Od kod naj bi to neravnovesje izhajalo mi pa ni jasno). Kakšno miselno neravnovesje je v ozadju v tem primeru?  ::)

Andres:
Hvala za pomoč mojemu Herculesu. Danes je tekel kot vse dni prej, toda na kavč se še vedno spravo bolj počasi in ne skoči gor kot je samo pred enim mesecem.   Mislim, da mu je šlo kljub vsemu na bolje, saj nič danes ni zacvilil.

Hannah. Bom navzoč pri pomoči tvoji sestri. Te stvari kajpak niso dopustljive.

Andres

Tea:

--- Quote from: Fresita on May 31, 2012, 10:50:19 PM ---Porodilo se mi je vprašanje, ki ga ne vem točno kam postaviti. Ker pa je govora o zdravljenju, ga bom kar tu spustila  :D Razmišljala sem o razlogih, zakaj se mi delajo akne. Ne zdi se mi, da se ne bi sprejemala ali kaj podobnega. No, mogoče edino to, da sem prestroga do sebe. Kaj pa vem. Pa tudi razlog, ki sem ga prebrala v knjigi Telo je tvoje - prikriti izbruhi jeze, me ne prepriča. Nisem pa zasledila s čim bi bilo povezano hormonsko neravnovesje (akne znajo biti posledica hormonskega neravnovesja. Od kod naj bi to neravnovesje izhajalo mi pa ni jasno). Kakšno miselno neravnovesje je v ozadju v tem primeru?  ::)

--- End quote ---

Seveda imaš hormonsko neravnovesje, saj je Uran v kvadratu z Luno
in seveda to je tudi povezano s stresom, jezljivostjo in nemiri  ;)

sasa:
Fresita, tocno ta problem sem imela jaz.

Prvic, priporocam maco, da ti vzpostavi nazaj ravnovesje.

Drugic ti priporocam kremo od Purity Herbs, se mi je po uporabi koza tako izboljsala, da me se kozmeticarka sprasuje, kaj sem naredila, da imam sedaj tako lepo kozo.

Andres, sem v mislih pri Herculusu, samo napisala nisem. Cutim pa, da ga nekaj tezi, kot da ima nekaj v mislih, nekaj slabega in da zaradi tega se to pojavlja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version