Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Skupinsko zdravljenje 7.del
Maja:
Pa ZELO pomembno je, kaj vnašaš vase! ;)
Luna:
Tudi jaz poiljam paketke vsem :-*
Za akne pa zelo pomaga krema demodex solution (sicer odvisno kakšnega izvora so)... Sicer se je ne dobi v sloveniji, ampak ti jo zelo hitro dostavijo. Malo po njihovi strani pobrskajte pa se morda najdete. Je pa treba biti vztrajajen pri mazanju, kar nekaj mesecev, ampak je pa končni učinek fenomenalen:)
Luna:
--- Quote from: sasa on June 01, 2012, 11:44:39 AM ---Fresita, tocno ta problem sem imela jaz.
Prvic, priporocam maco, da ti vzpostavi nazaj ravnovesje.
Drugic ti priporocam kremo od Purity Herbs, se mi je po uporabi koza tako izboljsala, da me se kozmeticarka sprasuje, kaj sem naredila, da imam sedaj tako lepo kozo.
Andres, sem v mislih pri Herculusu, samo napisala nisem. Cutim pa, da ga nekaj tezi, kot da ima nekaj v mislih, nekaj slabega in da zaradi tega se to pojavlja.
--- End quote ---
katero kremo pa od purity herbs?
Tea:
--- Quote from: sasa on June 01, 2012, 11:44:39 AM ---Fresita, tocno ta problem sem imela jaz.
Drugic ti priporocam kremo od Purity Herbs, se mi je po uporabi koza tako izboljsala, da me se kozmeticarka sprasuje, kaj sem naredila, da imam sedaj tako lepo kozo.
Andres, sem v mislih pri Herculusu, samo napisala nisem. Cutim pa, da ga nekaj tezi, kot da ima nekaj v mislih, nekaj slabega in da zaradi tega se to pojavlja.
--- End quote ---
Meni se zdi, da čuti, da Andres odhaja na pot
Saj res, kje ga boš pa pustil?
sasa:
--- Quote from: Tea on June 01, 2012, 12:45:17 PM ---
--- End quote ---
Meni se zdi, da čuti, da Andres odhaja na pot
Saj res, kje ga boš pa pustil?
--- End quote ---
Cisto mozno. Meni je delovalo kot otoznost, zalost.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version