Author Topic: Skupinsko zdravljenje 7.del  (Read 98911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Skupinsko zdravljenje 7.del
« Reply #225 on: December 27, 2014, 01:20:04 PM »
Prosila bi za mami. Previsok pritisk aritmijs,srce, splosno.
Hvala Jane :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #226 on: December 27, 2014, 03:42:06 PM »
Jaz bi glede sebe hormone, maternico in jajčnike. Pa, če se še kaj izpostavi ....
Dodala bi še partnerja (levo zapestje, kosti in krvni obtok).

Pa, če lahko bi dodala še očeta in mamo. Na splošno, če se kaj izpostavlja ....

Hvala Jane!  :-*

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #227 on: December 27, 2014, 04:04:27 PM »
ce smem, bi jaz svojega Eliasa dala na listo
mulc je ze peti!! teden totalno poln sluzi-nos se nikakor ne ocisti, pa mokro kaslja
ce se pa se zame rece kaksna glede vecje kolicine energije bom pa tudi vesela :D
hvala :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #228 on: December 27, 2014, 10:50:55 PM »
Evo dragi moji report:

Cvetka prevec si dajes na svoja pleca, sem te videla cisto zgrbanceno od skrbi, ki sploh niso tvoje. Distanciraj se od stvari, ki ne spadajo k tebi. Tvoj moz kot bi imel v ustih neke afte-bakterije in ga te malo hecajo. Hrbtenica bo v redu, mu je bila sedaj naravnana.

Andres mama bo cist OK. Takoj so v njeno blizino prisli angeli in jo obdali z zlato svetlobo. Res vse OK.

Nena - jetra bp, iz maternice so sle same ven stvari, ki tja ne pasejo, iz crevesja pa domnevam da se bos kmalu spraznila vseh strupov. Mi je bilo pa zanimivo ravno pri crevesju ko sem zacela si bila naenkrat ko hologram. Kot da bi bilo "slabo" crevesje posledica necesa kar nima veze s tabo, neka projekcija.

Maja pri tebi je slo vse OK ni bilo posebnosti. Mami pa ni bila ravno za sprejemanje energije, tako da nisem potem silila.

Sasa na tebi so pa svetlobna bitja izvajala operacijo. Izvlekla so ti neko veliko rezilo ki ti je bilo zasajeno v rodila. In to sanirala. Polozila so te v posteljo. Tako da bi ti rekla da malo pocij zdej vsaj dan dva. Ker je bil to namig, da je operacija dejansko res potekala.

Pika s hcerko vse bp. Ti si bila pa delezna intezivne masaze glave, vse ostalo je slo normalno skozi.

Sanjalka mama kot bi imela nek crn flek na pljucih oziroma zg.del trebuha(zlicka). Kot bi jo neka zalost dusila. Ji je bila v crnino poslana zlata svetloba in mama jo je lepo sprejela.

Opal pri vas treh vse bp. Vsi lepo sprejeli in bili obdani z zlato svetlobo.

Moi tvojega malega smo pa spucali sluzi. Nisem videla nic hujsega, samo malo je utrujen in terja svoj cas. Je pa lepo sprejel in bil spucan. Javi kaksno je bilo spanje danes.

Hvala vsem  :-*

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Opal

• Mojster
« Reply #229 on: December 27, 2014, 11:17:51 PM »
Jane, hvala!  :-*

A pri očetu in mami se ni nič izpostavilo??  ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #230 on: December 27, 2014, 11:30:17 PM »
Ne, je bilo videt kot da imas ti vse pod kontrolo ;)  ti si najbolj zarela in stala poleg njiju kot bi skrbela za njiju. Tako da mislim, da poznas vse info kaj in kako ce jima kaj "steka".
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #231 on: December 28, 2014, 02:16:37 AM »
Operacija??  :o Ja ta je pa dobra, no. Bom počivala, hvala, Jane.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #232 on: December 28, 2014, 03:28:39 AM »
Hvala Jane. To se pa res lepo prebere za mojo mamo.  Itak bo še vse v redu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #233 on: December 28, 2014, 06:03:26 AM »
Jane, hvala gracje dankešn  :-*
pred spanjem(okoli 22.15) sem mu se zelela scistit nos in ko je pihnil, je sama "voda" sla ven :o
v nasprotju s se popoldnevnimi ciscenji, ko sem kilometerske rumeno zelene ven vlekla...
spanje je-seveda-slo skozi brez vpihov operila pred spanjem, tudi kreme materine dusice nisem uporabila ;D

hihi, da si pa gospodic vzame svoj cas,je pa meni jasno ze od njegovega rojstva-samo rodil se je ekpresno v pol ure (cas med pogledom na uro na CTGju in urgentnim carskim rezom), od takrat dalje je pa na izi glede vsega ::)
taki pac je 8)

HVALA SE ENKRAT IN SE STOKRAT :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #234 on: December 28, 2014, 06:50:42 AM »
Hvala, Jane.
Ja, mami sem povedala, da sem jo prijavila za zdravljenje, ampak ona je do vseh teh stvari tako skeptična in najbrž zaradi tega blokada ...  ::)
Bolj bi mogla verjet tudi v pozitivno in lepo.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #235 on: December 28, 2014, 07:02:14 AM »
Jane, hvala gracje dankešn  :-*
pred spanjem(okoli 22.15) sem mu se zelela scistit nos in ko je pihnil, je sama "voda" sla ven :o
v nasprotju s se popoldnevnimi ciscenji, ko sem kilometerske rumeno zelene ven vlekla...
spanje je-seveda-slo skozi brez vpihov operila pred spanjem, tudi kreme materine dusice nisem uporabila ;D

hihi, da si pa gospodic vzame svoj cas,je pa meni jasno ze od njegovega rojstva-samo rodil se je ekpresno v pol ure (cas med pogledom na uro na CTGju in urgentnim carskim rezom), od takrat dalje je pa na izi glede vsega ::)
taki pac je 8)

HVALA SE ENKRAT IN SE STOKRAT :-*

Haha mamo enega takega doma :) samo da ste boljs  :-*

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #236 on: December 28, 2014, 09:42:21 AM »
Evo dragi moji.

Sanjalka mama kot bi imela nek crn flek na pljucih oziroma zg.del trebuha(zlicka). Kot bi jo neka zalost dusila. Ji je bila v crnino poslana zlata svetloba in mama jo je lepo sprejela.

Hvala vsem  :-*

:o :o :o
Ravno tam jo boli, kot si opisala. Pa zdravniki ne najdejo vzroka... Boli jo v zlicki, boli jo v prsih, ja verjetno jo res kaksna zalost dusi.... Vedno jo skrbi za vse ostale.
Hvala Jane :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #237 on: December 28, 2014, 09:44:02 AM »
Takole je pri moji mami ... Po nepotrebnem preveč skrbi ...  :blank: Potem še mi skrbimo ...
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #238 on: December 28, 2014, 10:11:02 AM »
Jane, hvala, hvala tudi od mene. Situacija je res takšna, kot si zapisala, pri meni delo in skrbi (meni se ne zdijo brezvezne ;)). OP: včeraj sem imela obletnico 2 let čakanja na zavodu. Pri možu pa nekaj v ustni votlini, da se pa situacija ne umiri, so pa po moje krive cigarete - na stara leta (po odhodu v penzjon) se sili z njimi, v vaškem bifeju očitno ne gre brez njih :blank:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #239 on: December 28, 2014, 11:06:02 AM »
Cvetka a greš zdaj v penzijo?

Moja astro karta