Evo dragi moji report:
Cvetka prevec si dajes na svoja pleca, sem te videla cisto zgrbanceno od skrbi, ki sploh niso tvoje. Distanciraj se od stvari, ki ne spadajo k tebi. Tvoj moz kot bi imel v ustih neke afte-bakterije in ga te malo hecajo. Hrbtenica bo v redu, mu je bila sedaj naravnana.
Andres mama bo cist OK. Takoj so v njeno blizino prisli angeli in jo obdali z zlato svetlobo. Res vse OK.
Nena - jetra bp, iz maternice so sle same ven stvari, ki tja ne pasejo, iz crevesja pa domnevam da se bos kmalu spraznila vseh strupov. Mi je bilo pa zanimivo ravno pri crevesju ko sem zacela si bila naenkrat ko hologram. Kot da bi bilo "slabo" crevesje posledica necesa kar nima veze s tabo, neka projekcija.
Maja pri tebi je slo vse OK ni bilo posebnosti. Mami pa ni bila ravno za sprejemanje energije, tako da nisem potem silila.
Sasa na tebi so pa svetlobna bitja izvajala operacijo. Izvlekla so ti neko veliko rezilo ki ti je bilo zasajeno v rodila. In to sanirala. Polozila so te v posteljo. Tako da bi ti rekla da malo pocij zdej vsaj dan dva. Ker je bil to namig, da je operacija dejansko res potekala.
Pika s hcerko vse bp. Ti si bila pa delezna intezivne masaze glave, vse ostalo je slo normalno skozi.
Sanjalka mama kot bi imela nek crn flek na pljucih oziroma zg.del trebuha(zlicka). Kot bi jo neka zalost dusila. Ji je bila v crnino poslana zlata svetloba in mama jo je lepo sprejela.
Opal pri vas treh vse bp. Vsi lepo sprejeli in bili obdani z zlato svetlobo.
Moi tvojega malega smo pa spucali sluzi. Nisem videla nic hujsega, samo malo je utrujen in terja svoj cas. Je pa lepo sprejel in bil spucan. Javi kaksno je bilo spanje danes.
Hvala vsem