9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on December 27, 2014, 10:50:55 PMEvo dragi moji. Sanjalka mama kot bi imela nek crn flek na pljucih oziroma zg.del trebuha(zlicka). Kot bi jo neka zalost dusila. Ji je bila v crnino poslana zlata svetloba in mama jo je lepo sprejela. Hvala vsem Ravno tam jo boli, kot si opisala. Pa zdravniki ne najdejo vzroka... Boli jo v zlicki, boli jo v prsih, ja verjetno jo res kaksna zalost dusi.... Vedno jo skrbi za vse ostale.Hvala Jane
Evo dragi moji. Sanjalka mama kot bi imela nek crn flek na pljucih oziroma zg.del trebuha(zlicka). Kot bi jo neka zalost dusila. Ji je bila v crnino poslana zlata svetloba in mama jo je lepo sprejela. Hvala vsem
Cvetka a greš zdaj v penzijo?
Quote from: Jane on December 28, 2014, 11:06:02 AMCvetka a greš zdaj v penzijo?še en mesec čakanja (skupaj zakonskih 25), potem en mesec na "sončni upravi*, z rojstnim dnem 2.3. pa sem v penziji
Quote from: cvetka on December 28, 2014, 01:24:20 PMQuote from: Jane on December 28, 2014, 11:06:02 AMCvetka a greš zdaj v penzijo?še en mesec čakanja (skupaj zakonskih 25), potem en mesec na "sončni upravi*, z rojstnim dnem 2.3. pa sem v penziji o Cvetka - srečnica in čestitke obenem
Quote from: Tea on December 29, 2014, 07:26:16 AMQuote from: cvetka on December 28, 2014, 01:24:20 PMQuote from: Jane on December 28, 2014, 11:06:02 AMCvetka a greš zdaj v penzijo?še en mesec čakanja (skupaj zakonskih 25), potem en mesec na "sončni upravi*, z rojstnim dnem 2.3. pa sem v penziji o Cvetka - srečnica in čestitke obenem Res se sama sebi zdim srečnica, hvala za čestitko