IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on July 20, 2012, 07:22:09 AMQuote from: Andres on July 19, 2012, 08:44:56 PMQuote from: sanjalka on July 19, 2012, 08:04:53 AMQuote from: Andres on July 19, 2012, 06:20:51 AMQuote from: sanjalka on July 18, 2012, 07:50:51 AMQuote from: Andres on July 17, 2012, 11:07:03 PMQuote from: Jane on July 17, 2012, 08:20:16 AMPortir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.To je pa čisto res Jane. Moja osebna negovalka se je izgubila v neznano kam, brez posebnega pojasnila. Če bi ji po znoju smrdel bi mi to lahko povedala, zato na tem mestu razpisujem odprto delovno mesto. Osebna negovalka portirja. AndresSe javljam. Imam dobre reference Referenca pa taka. Jane in Ametist sta najbolj zgodaj vstala, kar se vidi, da sta še s kalodontom v ustih v hotelu. No, kljub vsemu to ne pomeni, da se te otepam. Te bom kar vzel, saj nenazadnje, sploh ne dvomim, da imate kalodont tudi v vaši hiši. Ampak ne ga zamenjat za masažno kremo ali kako negovalno kremo. Moje čestitke torej za tvoje delovno mesto. Tvoj portir, AndresHvala za delovno mesto Imam pa ne samo kalodont, ampak tudi dobro ajurvedsko masažno olje, tako da verjamem, da boš z masažo zadovoljen Seveda, če bo plača primerna Ti kar prinesi ajurvedsko olje. Se bom prepustil, da mi skrbi z masažo spraviš proč. Kajpak je plačilo pri nas že od začetka tako kot smo o tem že govorili. V naturalijah kajpak in potemtakem niti masažnega delovnega oblačila ne potrebuješ. Tvoj portir, AndresNisem vedela, da so tudi delovna oblačila predpisana, pri meni boš očitno nekaj prihranil Plačilo je pač plačilo, pa četudi v naturalijah, samo naj bo dobro, primerno mojemu delu Načeloma delovna oblačila niso bila nikoli predpisana. Iz tega razloga nekatere brez gatk v službo hodite. Najbolj pogosto seveda, kadar se bliža dan izplačila. Torej pričakujem tudi tebe. Lahko pa delaš nadure in plačilo bo potemtakem bogatejša. Bomo še Bika zaposlili za izplačila. Andres
Quote from: Andres on July 19, 2012, 08:44:56 PMQuote from: sanjalka on July 19, 2012, 08:04:53 AMQuote from: Andres on July 19, 2012, 06:20:51 AMQuote from: sanjalka on July 18, 2012, 07:50:51 AMQuote from: Andres on July 17, 2012, 11:07:03 PMQuote from: Jane on July 17, 2012, 08:20:16 AMPortir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.To je pa čisto res Jane. Moja osebna negovalka se je izgubila v neznano kam, brez posebnega pojasnila. Če bi ji po znoju smrdel bi mi to lahko povedala, zato na tem mestu razpisujem odprto delovno mesto. Osebna negovalka portirja. AndresSe javljam. Imam dobre reference Referenca pa taka. Jane in Ametist sta najbolj zgodaj vstala, kar se vidi, da sta še s kalodontom v ustih v hotelu. No, kljub vsemu to ne pomeni, da se te otepam. Te bom kar vzel, saj nenazadnje, sploh ne dvomim, da imate kalodont tudi v vaši hiši. Ampak ne ga zamenjat za masažno kremo ali kako negovalno kremo. Moje čestitke torej za tvoje delovno mesto. Tvoj portir, AndresHvala za delovno mesto Imam pa ne samo kalodont, ampak tudi dobro ajurvedsko masažno olje, tako da verjamem, da boš z masažo zadovoljen Seveda, če bo plača primerna Ti kar prinesi ajurvedsko olje. Se bom prepustil, da mi skrbi z masažo spraviš proč. Kajpak je plačilo pri nas že od začetka tako kot smo o tem že govorili. V naturalijah kajpak in potemtakem niti masažnega delovnega oblačila ne potrebuješ. Tvoj portir, AndresNisem vedela, da so tudi delovna oblačila predpisana, pri meni boš očitno nekaj prihranil Plačilo je pač plačilo, pa četudi v naturalijah, samo naj bo dobro, primerno mojemu delu
Quote from: sanjalka on July 19, 2012, 08:04:53 AMQuote from: Andres on July 19, 2012, 06:20:51 AMQuote from: sanjalka on July 18, 2012, 07:50:51 AMQuote from: Andres on July 17, 2012, 11:07:03 PMQuote from: Jane on July 17, 2012, 08:20:16 AMPortir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.To je pa čisto res Jane. Moja osebna negovalka se je izgubila v neznano kam, brez posebnega pojasnila. Če bi ji po znoju smrdel bi mi to lahko povedala, zato na tem mestu razpisujem odprto delovno mesto. Osebna negovalka portirja. AndresSe javljam. Imam dobre reference Referenca pa taka. Jane in Ametist sta najbolj zgodaj vstala, kar se vidi, da sta še s kalodontom v ustih v hotelu. No, kljub vsemu to ne pomeni, da se te otepam. Te bom kar vzel, saj nenazadnje, sploh ne dvomim, da imate kalodont tudi v vaši hiši. Ampak ne ga zamenjat za masažno kremo ali kako negovalno kremo. Moje čestitke torej za tvoje delovno mesto. Tvoj portir, AndresHvala za delovno mesto Imam pa ne samo kalodont, ampak tudi dobro ajurvedsko masažno olje, tako da verjamem, da boš z masažo zadovoljen Seveda, če bo plača primerna Ti kar prinesi ajurvedsko olje. Se bom prepustil, da mi skrbi z masažo spraviš proč. Kajpak je plačilo pri nas že od začetka tako kot smo o tem že govorili. V naturalijah kajpak in potemtakem niti masažnega delovnega oblačila ne potrebuješ. Tvoj portir, Andres
Quote from: Andres on July 19, 2012, 06:20:51 AMQuote from: sanjalka on July 18, 2012, 07:50:51 AMQuote from: Andres on July 17, 2012, 11:07:03 PMQuote from: Jane on July 17, 2012, 08:20:16 AMPortir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.To je pa čisto res Jane. Moja osebna negovalka se je izgubila v neznano kam, brez posebnega pojasnila. Če bi ji po znoju smrdel bi mi to lahko povedala, zato na tem mestu razpisujem odprto delovno mesto. Osebna negovalka portirja. AndresSe javljam. Imam dobre reference Referenca pa taka. Jane in Ametist sta najbolj zgodaj vstala, kar se vidi, da sta še s kalodontom v ustih v hotelu. No, kljub vsemu to ne pomeni, da se te otepam. Te bom kar vzel, saj nenazadnje, sploh ne dvomim, da imate kalodont tudi v vaši hiši. Ampak ne ga zamenjat za masažno kremo ali kako negovalno kremo. Moje čestitke torej za tvoje delovno mesto. Tvoj portir, AndresHvala za delovno mesto Imam pa ne samo kalodont, ampak tudi dobro ajurvedsko masažno olje, tako da verjamem, da boš z masažo zadovoljen Seveda, če bo plača primerna
Quote from: sanjalka on July 18, 2012, 07:50:51 AMQuote from: Andres on July 17, 2012, 11:07:03 PMQuote from: Jane on July 17, 2012, 08:20:16 AMPortir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.To je pa čisto res Jane. Moja osebna negovalka se je izgubila v neznano kam, brez posebnega pojasnila. Če bi ji po znoju smrdel bi mi to lahko povedala, zato na tem mestu razpisujem odprto delovno mesto. Osebna negovalka portirja. AndresSe javljam. Imam dobre reference Referenca pa taka. Jane in Ametist sta najbolj zgodaj vstala, kar se vidi, da sta še s kalodontom v ustih v hotelu. No, kljub vsemu to ne pomeni, da se te otepam. Te bom kar vzel, saj nenazadnje, sploh ne dvomim, da imate kalodont tudi v vaši hiši. Ampak ne ga zamenjat za masažno kremo ali kako negovalno kremo. Moje čestitke torej za tvoje delovno mesto. Tvoj portir, Andres
Quote from: Andres on July 17, 2012, 11:07:03 PMQuote from: Jane on July 17, 2012, 08:20:16 AMPortir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.To je pa čisto res Jane. Moja osebna negovalka se je izgubila v neznano kam, brez posebnega pojasnila. Če bi ji po znoju smrdel bi mi to lahko povedala, zato na tem mestu razpisujem odprto delovno mesto. Osebna negovalka portirja. AndresSe javljam. Imam dobre reference
Quote from: Jane on July 17, 2012, 08:20:16 AMPortir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.To je pa čisto res Jane. Moja osebna negovalka se je izgubila v neznano kam, brez posebnega pojasnila. Če bi ji po znoju smrdel bi mi to lahko povedala, zato na tem mestu razpisujem odprto delovno mesto. Osebna negovalka portirja. Andres
Portir mislim, da rabi novo osebno negovalko, malo zanemarjen zgledaš, stare že dolgo ni bilo Dobro jutro vsem.
Povedala šefu za nosečnost, ufff. Zdaj pa lahko diham.
Quote from: Jane on July 24, 2012, 08:55:19 AMPovedala šefu za nosečnost, ufff. Zdaj pa lahko diham.Bravo Jane. Tole je pa šla skala aneda