Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila

<< < (3/119) > >>

Maja:
Jaz bi sporočilce. Tisto, globoko, o moji pravi biti. Kaj se v resnici v meni skriva?

nensi:

--- Quote from: Maja on August 05, 2012, 09:22:47 AM ---Lahko poskusim. Ampak ne garantiram, da bom kar iz glave kaj zadela.  :laugh:

--- End quote ---

saj ravno zato pa ta tema, da se naučimo zaupat si
kar verjemi da znaš  ;D 8)

komarji te pa pikajo zato, da te spomnijo, da se zbudi in se začni poslušati  :-*
(saj ko ti letajo okrog glave te zbudijo a ne  :o)

nensi:

--- Quote from: Maja on August 05, 2012, 11:17:08 AM ---Jaz bi sporočilce. Tisto, globoko, o moji pravi biti. Kaj se v resnici v meni skriva?

--- End quote ---

Ljubica zlatica, v tebi se skrivajo vsi zakladi ne samo tega sveta, tudi tisti najbolj žlahtni o katerih hrepenimo in jih sanjamo. Na tebi in samo na tebi je, kdaj se boš podala na pot odkrivanja.
Dost je blo skrivanja, saj zmoreš in znaš, zanesi se nase in ne oziraj se na druge, drugačna si tudi zato, da jim daš zgled in s tem pokažeš pot.

Srečno Kekec  ;) :)

nensi:

--- Quote from: sasa on August 05, 2012, 09:57:37 AM ---Tukaj pa tudi jaz podpišem temo  8)

Čeprav najprej počakajte, da spijem kavo, me nekam glava boli danes.

--- End quote ---

Glava te boli, ker si dehidrirana, kava te bo na dolgi rok dehidrirala še bolj.
Nii samo fizično dehidrirana, apmak tudi psihično, vrni se nazaj k svojemu izvoru in ne begaj naokrog, tam so le motnje, ni odgovorov.  :o

nensi:

--- Quote from: Tejka on August 04, 2012, 09:37:10 PM ---Super ideja Nensi :)

--- End quote ---

Hvala.
Bodi danes samo to kar si, čisto nič več ni potrebno, ker to je največ, kar lahko si. Bodi preprosto in samo srečna.  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version