Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila

<< < (119/119)

Tea:

--- Quote from: nensi on November 05, 2014, 04:26:25 PM ---
--- Quote from: nensi on November 05, 2014, 04:23:49 PM ---
--- Quote from: Tea on November 05, 2014, 10:23:56 AM ---No, pa prosim za današnjo  :)

Tudi jaz sicer pogosto mantram, morebiti bi morala še bolj izkoriščat to energijo. Deluje pa preverjeno

--- End quote ---

Evo draga Tea, samo zate, tvoja osebna mantra za ta dan oziroma to obdobje:

sem obilje vsega, kar si poželim
radostno, lahkotno, milostno opuščam vsa omejujoča prepričanja
sem čista vibracija brezpogojnega sprejemanja obilja
jaz sem obilje

:-* :-* :-*

--- End quote ---

očitno ti pripada še ps:
152555 Posts
ko sem ti napisala post so mi še številke v oči padle, spremembe, spremembe, spremembe
uživaj  ;)

--- End quote ---

jessss  :-*

nensi:

--- Quote from: cvetka on November 05, 2014, 10:17:13 PM ---Še jaz moran z vami deliti moje izkušnje tritedenskega procesa:
Moja intuitivna beseda me je spremljala skozi vse dneve, lahko zapišem, da vsak trenutek: moja dnevna meditacija je minevala brez hudih občutkov; je bil zraven prisoten strah in si nisem upala poleteti; sem vmes podoživljala tekoče dogodke, nikoli preteklih dogodkov; tudi spanje je bilo brez sanj; še vedno mi intuitivna beseda "neodločnost" pomaga pri premagovanju dnevnih težav.
Zanimivo pa je to, da je mož v teh dnevih občutno utrujen; spi, spi, spi ... dopoldne, popoldne, vmes.. je brez energije.
Hvala ti Nensi za to izkušnjo  :-*

--- End quote ---

Draga Cvetka

hvala za tvoje info.
Mogoče poskusiš zdaj ko si ozaveščala, kje se pri neodločnosti hakljaš pa preklopiti na tisto kar ti služi - odločnost.
Poskušaj biti osredotočena in začutiti odločnost pa boš videla, kaj najdeš in začutiš.

Če ugotoviš kje je težko biti odločna, se sprašuj zakaj, pokazalo se ti bo.
Potem se vprašaj kako bi bilo, ko bi bila idealno odločna, vizualiziraj, kombiniraj, manifestiraj...

Uporabi vse, kar smo imeli v procesu in vse kar ti pade na pamet, ko boš delala na sebi.

Vse dobro ti želim in javi se še kaj.  :-* :-* :-*

cvetka:
No, danes sem videla, da me je pri tem procesu podpirala tudi astro situacija, saj je bil te dni tranzitni  :Me v  :tr na natalni  :Me; :-*

cvetka:
Tukajle bi bilo pa treba odpreti naslednji del Intuitivnih sporočil, a je prav Nensika?  :-*

nensi:

--- Quote from: cvetka on November 11, 2014, 08:24:30 PM ---Tukajle bi bilo pa treba odpreti naslednji del Intuitivnih sporočil, a je prav Nensika?  :-*

--- End quote ---

Ok Cvetka, kot rečeš  ;)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version