Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila
nensi:
--- Quote from: Tejka on November 05, 2014, 01:13:19 PM ---Jaz imam kar klasično bars mantro... All of life comes to me with ease, joy and glory :D
--- End quote ---
Jaz tud od pred kratkim, tiste k sem prej napisala pa že dlje uporabljam in mi fajn delujejo, na "barsko" se pa zdaj privajam ;)
nensi:
--- Quote from: Tea on November 05, 2014, 10:23:56 AM ---No, pa prosim za današnjo :)
Tudi jaz sicer pogosto mantram, morebiti bi morala še bolj izkoriščat to energijo. Deluje pa preverjeno
--- End quote ---
Evo draga Tea, samo zate, tvoja osebna mantra za ta dan oziroma to obdobje:
sem obilje vsega, kar si poželim
radostno, lahkotno, milostno opuščam vsa omejujoča prepričanja
sem čista vibracija brezpogojnega sprejemanja obilja
jaz sem obilje
:-* :-* :-*
nensi:
--- Quote from: nensi on November 05, 2014, 04:23:49 PM ---
--- Quote from: Tea on November 05, 2014, 10:23:56 AM ---No, pa prosim za današnjo :)
Tudi jaz sicer pogosto mantram, morebiti bi morala še bolj izkoriščat to energijo. Deluje pa preverjeno
--- End quote ---
jaz sem obilje
--- End quote ---
očitno ti pripada še ps:
152555 Posts
ko sem ti napisala post so mi še številke v oči padle, spremembe, spremembe, spremembe
uživaj ;)
cvetka:
Še jaz moran z vami deliti moje izkušnje tritedenskega procesa:
Moja intuitivna beseda me je spremljala skozi vse dneve, lahko zapišem, da vsak trenutek: moja dnevna meditacija je minevala brez hudih občutkov; je bil zraven prisoten strah in si nisem upala poleteti; sem vmes podoživljala tekoče dogodke, nikoli preteklih dogodkov; tudi spanje je bilo brez sanj; še vedno mi intuitivna beseda "neodločnost" pomaga pri premagovanju dnevnih težav.
Zanimivo pa je to, da je mož v teh dnevih občutno utrujen; spi, spi, spi ... dopoldne, popoldne, vmes.. je brez energije.
Hvala ti Nensi za to izkušnjo :-*
Tea:
--- Quote from: nensi on November 05, 2014, 04:23:49 PM ---
--- End quote ---
jaz sem obilje
--- End quote ---
o Nensi, čist taprava. Hvala :-* :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page