Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila
nensi:
--- Quote from: taja6 on August 05, 2012, 05:21:11 PM ---
--- Quote from: nensi on August 05, 2012, 04:05:39 PM ---
--- Quote from: taja6 on August 05, 2012, 01:17:08 PM ---draga moja, prosim še jaz za eno intuitivno sporočilce :-*
--- End quote ---
ko se že zdi, da stvari ne morejo iti na slabše, se včasih to vseeno zgodi, takrat je potrebno največ poguma in zaupanja, saj je to faza tik pred ciljem, ki te preiskuša in brusi, da ko prideš v cilj zasiješ kot pravi dijamant, kar ti si, bodi pogumna, sreča te bo kmalu obiskala, zasijala boš in zažarela, se večno lepo imela 8) :-*
--- End quote ---
:-* :-* :-* hvala ti, Nensi draga, za to prekrasno sporočilo, sem se kr mal zjokala..saj se držim, ker če pa sem kaj, sem pa pogumna 8)
HVALA :-*
--- End quote ---
solze so biseri duše, če bi le to vedeli bi si jih gotovo upali večkrat podariti
listijo in osvobajajo, dajejo moč za naprej
rtm bodi fajn, držim pesti :-* :-* :-*
Luna:
--- Quote from: nensi on August 05, 2012, 04:12:46 PM ---
--- Quote from: Luna on August 05, 2012, 04:07:47 PM ---O, super tema! Če bo voja, bi še jaz prosila za sporočilce :D
--- End quote ---
Volja je pot, takrat, ko se ti zdi da se je vse zarotilo proti tebi, imaš največ možnosti da ti uspe.
Zberi se, zadihaj, začuti svojo moč in se koncentriraj na iskanje rešitve in ne na ovire, ki navidezno stojijo na tvoji poti.
Ko si zaupaš, si upaš, takrat zmoreš in takrat ti uspe. ;) :-*
--- End quote ---
Hvala, zadetek v polno je tole sporočilo oz točno kar v tem trenutku potrebujem, hvala :-*
Škratinja Nagaya:
Oooo, Nensi, tudi meni bi prav prišla kakšna tvoja intuitivna domislica. Hvala! :-*
taja6:
--- Quote from: nensi on August 05, 2012, 06:04:49 PM ---
--- Quote from: taja6 on August 05, 2012, 05:21:11 PM ---
--- Quote from: nensi on August 05, 2012, 04:05:39 PM ---
--- Quote from: taja6 on August 05, 2012, 01:17:08 PM ---draga moja, prosim še jaz za eno intuitivno sporočilce :-*
--- End quote ---
ko se že zdi, da stvari ne morejo iti na slabše, se včasih to vseeno zgodi, takrat je potrebno največ poguma in zaupanja, saj je to faza tik pred ciljem, ki te preiskuša in brusi, da ko prideš v cilj zasiješ kot pravi dijamant, kar ti si, bodi pogumna, sreča te bo kmalu obiskala, zasijala boš in zažarela, se večno lepo imela 8) :-*
--- End quote ---
:-* :-* :-* hvala ti, Nensi draga, za to prekrasno sporočilo, sem se kr mal zjokala..saj se držim, ker če pa sem kaj, sem pa pogumna 8)
HVALA :-*
--- End quote ---
solze so biseri duše, če bi le to vedeli bi si jih gotovo upali večkrat podariti
listijo in osvobajajo, dajejo moč za naprej
rtm bodi fajn, držim pesti :-* :-* :-*
--- End quote ---
ZLATA SI :-* :-* :-*
sandry_ca:
Še jst, še jst ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version