Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila

<< < (110/119) > >>

nensi:

--- Quote from: Tejka on November 02, 2014, 04:26:48 PM ---Z veseljem sprejmem sporočilo. Tisto, ki mi je pač namenjeno :) :-*

--- End quote ---

Namenjeno ti je da uspeš, ko se tud sama tega zaveš. Zavedaj se sebe, vedno, povsod in mnogo lažja bo tvoja pot.
Vedno in povsod.  :-*

Tejka:

--- Quote from: nensi on November 02, 2014, 05:25:05 PM ---
--- Quote from: Tejka on November 02, 2014, 04:26:48 PM ---Z veseljem sprejmem sporočilo. Tisto, ki mi je pač namenjeno :) :-*

--- End quote ---

Namenjeno ti je da uspeš, ko se tud sama tega zaveš. Zavedaj se sebe, vedno, povsod in mnogo lažja bo tvoja pot.
Vedno in povsod.  :-*

--- End quote ---

Hvala :-* :-* :-* 

nensi:

--- Quote from: sanjalka on November 02, 2014, 04:29:27 PM ---
--- Quote from: nensi on November 02, 2014, 01:46:05 PM ---
--- Quote from: sanjalka on November 01, 2014, 08:34:59 AM ---Meni se pa pri besede samozaupanje, ki si mi jo namenila za obdelavo, sedaj ne pojavlja vec ta beseda, ampak se mi je pojavila samousmiljenje :o Sem se sele kasneje zavedla, da se mi druga beseda vsiljuje :o
Hm, zanimivo....

--- End quote ---

Pol ti pa čestitam, si zrela za naslednji proces, si očitno počistila vse kar je bilo povezano s samozaupanjem in se sedaj seliš na novo področje samousmiljenja.
Če želiš pojdi še s to besedo v proces kot smo šli, s svojim tempom in začuti kaj in kdaj boš delala, meditiraj na to področje in naredi kaer začutiš.

Veliko zabave in vse dobro, če pa kaj rabiš pa javi, prav  ;)
Objem  :-*

--- End quote ---

Ja, bom sla. Saj se mi dozdeva, da potrebujem tudi zase samousmiljenje, ne da vedno imam usmiljenje samo do vseh ostalih. Ampak zanimivo je bilo, da najprej sploh nisem dojela, da se mi ta beseda vsiljuje :)

--- End quote ---

Ko se boš spoprijateljila z besedo, boš našla tudi samousmiljenje, zdaj jo imaš še za vsiljivko zgleda  :o :P :-*

nensi:

--- Quote from: Opal on November 02, 2014, 04:50:09 PM ---
--- Quote from: nensi on November 02, 2014, 03:42:24 PM ---če kdo želi oziroma potrebuje intuitivno sporočilo izvolite, vprašajte, danes sem "in the mood", pa še čas imam.  :-*

--- End quote ---

Ja, prosim  :-*

--- End quote ---

Opal, plemenit kristal, plemenita si ti, brusi se in se izbrusi, vse kar te mika poskusi, če hočeš sijati, moraš za to tudi svoj prospevek dodati, ne čakaj samo, da se bo kaj kar samo od sebe zgodilo. Se ne bo, vsaj ne vse to kar si želiš in po čemer hrepeniš.

Big hug  :-*

nensi:

--- Quote from: Rena on November 02, 2014, 05:16:26 PM ---Nensi, hvala za tvoja razvajanja. Pašejo, veš  :-* :-* :-*   

Seveda prosim za sporočilo  ;D

--- End quote ---

Razvajaj se dušica draga ti, vedno in povsod kjer ti srce poželi. Prestorga si zase, vedno najprej pomisliš ne nase.
Ta plošča je stara, igra več ne lepo, škriplje in stoka, njena meodija gre težko v uho.
Če upaš jo odvrzi, zavrti si novo, ti lažje bo dihat, živet in v življenju uspet.

Mmmmm, lepo tole zate, všečno  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version